Recenze VAC VacOne kávovar

Recenze VAC VacOne kávovar

Dopřejte si šálek lahodného nápoje z ručního kávovaru VacOne - horkou kávu připraví během minutky. Umí ale také cold brew ledovou variantu, kterou se můžete osvěžit již během 4 minut: stačí vám pouze kvalitní mletá káva a horká nebo studená voda. Ingredience vložte do kávovaru umístěného na karafě z borosilikátového skla a nechte doporučenou dobu luhovat. Poté je lehce promíchejte a stiskněte…
Porovnat ceny 2 990 Kč

martin29. září 2025

Udělá výbornou filtrovanou kávu. S výraznější chutí, než French Press nebo AeroPress.

Káva není úplně čirá, vždy se do ní dostane trochu lógru, asi jako ve French Press. Papírový filtr v AeroPress je v tom lepší. Navíc se stává, že se namletá káva dostane pod sítko, ucpe odtok, káva neproteče a navíc nejde kvůli podtlaku sundat kávovar z konvičky. Takže znehodnocená porce kávy. Stává se to docela často, i když si myslím, že pracovní postup dělám pokaždé stejně.

Na chatě na zahradě, kde není proud, udělá výbornou kávu i pro víc lidí.

Jitka5. září 2025

Používám jen konvičku a místo vrchního dílu dávám dripper s filtrem :-). Kávovar funguje dobře, je to spíše o mě. Vadí mi, ze musim čistit filtr a káva z dripperu mi chutná víc.

krusan210317. května 2024

dobré kávko

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Výborná káva

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

jednoduchá a rychlá příprava i údržba. Skvělá kvalita nápoje. Jsem nadšená.