Vysavač Recenze Tristar SZ-1918

Recenze Tristar SZ-1918

Tristar SZ-1918 je ideálním pomocníkem při úklidu domácnosti, automobilu či na špatně dostupných místech. Úklid domácnosti, automobilu či špatně dostupných míst nebyl nikdy lehčí. S vysavačem Tristar vám půjde vysávání hezky od ruky a to díky inovativní funkci 2v1, což znamená, že jej lze použít buď jako ruční nebo tyčový vysavač.

Registrovaný uživatel14. září 2022

Je lehký a dobře saje

Mohla by být delší šnůra

Registrovaný uživatel6. června 2022

pro muj maly byt je velmi vyhovujici

nemoznost zakoupit urcite nahradni dily

celkove shrnuti dobre

Registrovaný uživatel12. září 2021

Je kvalitní, cenově dostupný. Dobře se s ním manipuluje při úklidu.

S výrobkem jsem spokojený a můžu jej doporučit ostatním zákazníkům.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Překvapil mne výborný sací výkon. Používám tento vysavač na rychlo úklid, na velký úklid používáme výkonný velký vysavač.

Registrovaný uživatel30. května 2020

Dobře vysává (= sílu sání považuji za přiměřenou, docela dobře zvládne i ten koberec). Je skladný. Cena je také plus. Oceňuji snadnou manipulaci s výměnou hubice a ručního vysavače, prostě přecvaknu a objedu rohy, škvírky a záhyby. Hubice má kolečka, takže ji jde lehce nadzdvihnout a "sebrat" něco většího (granulku kočkolitu atp.), jinak při normální pojezdu zvládne spíš jen prach a vlasy.

Musí se po každém vysávání opláchnout (nebo by se měl), takže když po skončení zjistíte, že jste na kus někde zapomněli, tak máte smůlu. Ruční vysavač je celkem těžký, není to na dlouhé vysávání (např. kočičí škrabadlo s ním udělám, ale ruka mi pak upadne). Jen na pár drobečků. Jediné, co nezvládne, je silný tah na matraci, kde je prostě potřeba zabrat. Ale to jsem očekávala.

Fajn věc za fajn peníze. Nákupu nelituji, ale pravděpodobně mě zápory začnou za pár měsíců štvát a Ježíšek přinese něco pořádného.

Registrovaný uživatel18. května 2020

Na pevné podlahy výborný. Poměrně úzký nástavec, což mi vyhovuje. Luxovat velkou plochu by bylo časově náročné.