Recenze Transform Pyramida na jahody 2 m šedá

Pětipatrová pyramida Transform disponuje rozměry 2x2x1 m. Celé kouzlo chytré stavebnice jahodníku z materiálu Traplast spočívá v pyramidové skladbě jednotlivých pater. Jahodník si jednoduše složíte z jednotlivých pater bočnic opatřených fixačními hranoly. Jahodník z materiálu Traplast je nenasákavý a nebude tak ubírat vláhu rostlinkám.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Transform Pyramida na jahody 2 m šedá je podle recenzí kvalitně zpracovaný produkt s jednoduchou montáží a dlouhou životností. Uživatelé oceňují úsporu místa a trvanlivost materiálu, i když se objevují ojedinělé výtky k deformaci bočnic v teple a omezené barevné nabídce.

• Jednoduchá montáž
  • Kvalitní materiál
  • Trvanlivost
  • Úspora místa
  • Pěkně připraveno od výrobce
  • Spodní bočnice se v teple kroutí
  • Porovité části s bublinami snižují pevnost
  • Omezená barevná varianta (pouze šedá)

krysl.miloslav23. srpna 2026

celkově spokojen

Registrovaný uživatel8. listopadu 2025

Trochu mě mrzí že zřejmě výstupní kontrola jednotlivých dílů pokulhává,jelikož jsem měl zřejmě smůlu na to,že jedna bočnice má ve struktůře hrany dosti dlouhou porovitou část s bublinami a je tím i snížená pevnost /trvanlivost.Přesto věřím,že se stalo nedopatřením protože jinak je perfektní

doporučuji velice pěkný výrobek

Registrovaný uživatel10. dubna 2025

Pěkně připraveno od výrobce

Škoda, že není jiná barva než šedá

ingpbelsky17. března 2025

kvalitní materiál a jednoduchá montáž

Registrovaný uživatel5. září 2024

Úspora místa a trvanlivost

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Snadná montáž, bytelný výrobek

Nejdelší (spodní 2) bočnice se v teple kroutí.

Lenka.B31. května 2024

Jednoduché složení. Máme už druhý jahodník a jsme spokojeni. Materiál který vydrží.

Asi by bylo fajn mít kolíky seříznuté do špičky, aby šly lépe do země.

S jahodniky jsme spokojeni. Můžu vřele doporučit, kdo chce mít hezky uspořádané jahody a mít velkou úrodu.