Recenze Tradgard De Luxe

Stylová a pohodlná zahradní houpačka s pevnou a stabilní kovovou konstrukcí - lze rozložit do polohy k ležení pro ještě větší odpočinek. Houpačka obsahuje polstry - jsou položeny na látce, která je navlečena na kovovém rámu. Možné rozložit na lůžko.

zramian8. července 2024

Houpačku jsme si vybrali proto, že jsme měli dobrou zkušenost s předchozí houpačkou stejného typu.

1. Nedodává se krycí plachta. 2. Není jasné, zda a kde se dají objednat náhradní díly, např. podsedák. 3. Po vybalení jsme zjistili nekvalitní lak na některých místech kovových konstrukcí, takže výstupní kontrola asi nepracuje dobře. Museli jsme závadu reklamovat.

Houpačku používáme od jara do podzimu na chalupě denně.

Vladimír12. června 2024

pěkný vzhled pohodlí

díly nesedí, dalo dost práce ve dvou napasovat je do sebe. stříška je širší asi o tři centimetry, je proto napružená na plastových!!! šroubech, které jsou poddimenzované a ve větru se stříška uvolňuje a nekontrolovaně kymácí a je malá, proto nechrání sedací část před deštěm. Plastové šrouby jsem nahradil kovovými a maticemi. Teď už stříška drží. v návodu je psáno, že není odolná větru a dešti, tak na co jsem ji tedy kupoval, když ji nemůžu mít na dvoře? Tohle vědět před nákupem, tak si ho rozmyslím. Mám ji snad schovat do stodoly? Tyhle informace prodejce taktně zamlčuje. Je obvyklé, že v létě prší a fouká vítr. Kombinace modrá - bílá nebyla k dispozici, koupil jsem béžovo bílou.

celkově fušerská práce. Uživatelsky je příjemná, doufám, že se po jedné sezóně nerozpadne. Je to dodo(dodělej doma).

Registrovaný uživatel1. září 2023

pevná konstrukce

Registrovaný uživatel7. července 2023

neustále jsem měla v hlavě,si pořídit houpačku ,která jde rozložit až natrefila na tuto a hned mě zaujala a tak jí používám denně

zatím nic ,uvidíme třeba příští léto

musím hodnotit kladně

Registrovaný uživatel22. července 2021

Pěkny disajn ,pochvala za rozložitelnost na lůžko

Matriál na sedací plochu a opěradlo změnit na výplet např .popruhy (jako na saních nebo z drátů

jinak jsme spokojeni i když víme že potahy dlouho nevydrží

Registrovaný uživatel15. července 2021

nikdy vice for living

Registrovaný uživatel4. června 2021

vzhled, možnost rozložení na lůžko

potahová látka není příliš příjemná na dotek, nevhodné zajištění opěradla, opěradlo je uvolňuje při pohybu houpačky do stran

Varianta béžová/bílá
Registrovaný uživatel6. března 2021

líbí se mi pevná konstrukce a mám ráda modrou barvu