Na stírání nefunkční pouze mop 10 x20 cm na celou plochu vysávání Libuše Nýčová

Na stírání nefunkční pouze mop 10 x20 cm na celou plochu vysávání Libuše Nýčová
Ještě jsem ho netestoval je to dárek pod stromeček děkuji.p.Daniš
vysavač je rychle nabitý (nebo baterka), dobrá manipulace, je při ruce, zatím párkrát použitý a krásně vysáto, líbí se mi světýlko, je fajn, že váha přístroje je přijatelná, při delším úklidu by to bylo náročnější
nádobka na vodu na vytírání - malý otvor, špatně se vylévá voda po vytírání, zatím vytíráno 1x, podlaha je mokřejší, zatím jsem tomu nepřišla na chuť, ale není to špatné, po nasazení nástavce - úzká hubice není síla vysátí tak velká
Ale celkově jsem spokojená, splnilo to svůj účel, je škoda, že výdrž baterie ještě není delší
Zabere málo místa
Vhodný na rychlé vysávání
Praktický kloub na tyči
Nemá úplně silný sací výkon
Funguje jak má, skvěle vysává, mopuje a celkové čištění je opravdu jednoduché :)
Tichý provoz a slušný sací výkon. S rezervou vysávám na jedno nabití celý byt.
Vybíral jsem z více značek a tento nakonec vyhrál. Vytírání jsem zatím nevyzkoušel.
Myslím, že v této třídě akumulátorových vysavačů je to dobrá koupě. Jsme spokojeni.
Pevnost materiálu a přitom je tak lehký, takže se s ním příjemně vysává. Velký plus je bezproblémové vyčištění odpadní nádoby. Dostanu se do ní skvěle i prsty a nezůstane v ní ani chlup. Hluk při vysávání není velký a to ani při vyšší síle, takže naše kočka tak nešílí jako když se luxovalo předešlým vysavačem. Mop jsem ještě nezkusila, ale už se těším až vyzkouším.
Zatím jsem nic nenašla.
Mám ho první den, tak doufám, že bude stále takhle skvěle fungovat.