Pro někoho váha??
Dle mého lépe sedí na vysávaném podkladu.

Pro někoho váha??
Dle mého lépe sedí na vysávaném podkladu.
Top produkt
Neuvěřitelná síla a výkon. Jsem naprosto spokojená
Podle referencí.
Funguje podle očekávání.
Používám1x týdně.
Jsem spokojený
Jsem velice spokojena
Jsem moc spokojená, krásně saje s kartáčem dohromady skvěle čistí. Koupila jsem kvůli roztočům, tak věřím, že i ty ničí :)
zakoupeno na doporučení sestry a musím uznat, že jsem byla překvapena z toho kolik z matrace vysavač vysál. Jsem velmi spokojená.
Skvělé funguje. Údržba je snadná.
Dokonale odstraňuje i ty nejjemnější prachové částice z matrací.
Celková spokojennost
Dobrý sací výkon, velká nádobka na odpad, délka kabelu
po tom co jsem viděl v nádobce vysavače, po vysátí sedačky a postele jen lituji že jsem si vysavač nekoupil už dávno.
Zatím jsem zkoušela jen krátce, vysává super.
Koupila jsem na základě zkušeností kamarádky a jsem spokojená.
Použila jsem na matrace, sedačku a koberce.
Zatím jsem nadšená.
Zatím jsme nevyzkoušel
S výrobkem jsem spokojená.Dobře se s ním pracuje.Jeho čištění je jednoduché.
Opravdu dokonale vysává především matrace,polštáře,deky. Velice jednoduché vyprázdnění nádobky na prach.
Je hlučnější a těžší do ruky.
Mohu doporučit. Opravdu v dnešní době plné různých alergií je to pomocník, který pomůže . A mohu alespoň za sebe tvrdit , že je i klidnější spánek.
splňuje požadavky, které jsme očekávali. Dobře se čístí a vypadá, že nějakou dobu vydrží.
za tuto cenu dobrá investice
Viditelné výsledky. Schopnost vysat opravdu drobný prach lidské kůže z matrací i čalouněného nábytku. Plná nádržka miniaturních částic. Dobře těsnící filtry. Nejoblíbenější pomocník.
Kvalita, účinnost
UV lampa nefunguje na černých površích. To je problém.