Sekačka Recenze Stiga Combi 753 V

Recenze Stiga Combi 753 V

Travní sekačka s pojezdem Stiga Combi 753 V je díky svému záběru sekání 51 cm a systému sečení 4v1 dokonalým pomocníkem pro správu ploch až do 1800 m2. 60litrový hybridní koš s indikátorem naplnění vám umožňuje sbírat trávu, aniž byste museli příliš často zastavovat. V ocelovém podvozku je umístěn spolehlivý benzínový motor Honda GCV x170 o objemu 167 cm3. Variátor rychlosti pojezdu vám umožní…

janoboc22. července 2025

skvělý výkon motoru Honda,dobrá učinnost při vysoké trávě,malá spotřeba,jednoduchá manipulace s košem ,možnost změny rychlosti pojezdu

Jiří Cígler22. června 2024

Motor Honda 170kubíků chytne i po zimě , hodně malá spotřeba paliva

ale Stiga katastrofa měl jsem stejný motor i v sekačce Brille(15 let v provozu) ,ale byla lepší ,když je koš plný tak se nedá sekat brzdí, až se zastaví motor ,za rok se mi zničil kloub rukojetí a kola mají nedostatečnou adhezi, navíc zvýšení a snížení rychlosti po roce provozu neznatelné je to šmejd , motor ale super ,navíc, když byla nová tak šla lehoučce i bez pojezdu nyní je to zatuhlé ,prodejce co mi to prodal tak už to neprodává asi zjistili že ten kloub řidítek byl nesmysl( velká boční síla při sekání na plastový kloub)

už nikdy ,radši si koupím 2 sekačky neznačkové

j2217. února 2024

Doufám v kvalitu a cena.

Registrovaný uživatel15. září 2023

Nefunkční pojezd sekačky.