Máme druhou po 7 letech, te prvni se zadržel motor

Máme druhou po 7 letech, te prvni se zadržel motor
Držadlo od koše dře při nesení do ruky. V rukavici je to ok
Doporučujeme
Lehkost, celkem dobře seče
okénko pro zjištění naplnění koše je k ničemu- není nic vídět,při sekání se zašpini.
Zatím OK- máme ji měsíc.
Lehká, příjemná manipulace, snadná údržba.
Zatím jsem žádné nenašla
Pro mne ideální
Je lehká, má velké zadní kola ( 25 cm ), dobře se ovládá. V kopcovitým terénu používám jen zadní výhoz a tak není zatížena košem a dokážu ( jsem starší žena ) ji vytlačit. Pojezd v kopcovitým terénu se neosvědčil. Mam větší zahradu a tak jsou tam i rovinky nebo mírnější kopec. Tam trávu krásně sebere do koše. Při uskladněni nezabere moc místa, madle se dají složit.
Sekačku jsem kupovala po delším přemyšleni a zjištěni co " umí".
To co jsem očekávala - splnila. Zatím nevím jak dlouho bude pracovat spolehlivě, problémovou zahradu jsem zatím sekala 2 krát.
Jsem s produktem spokojena a vřele doporučuji. Zvládne problémový terén, ale pokud mate zahradu v rovině není co řešit. No...je elektrická, proud mít je nutnost. Kabel je také určitý problém - ale zvyknete si.. Akumulační je ovšem hodně dražší a je TĚŽKA !!! Těžko se tlačí, a do kopce pojezd je k ničemu. Benzinová také těžká, pojezd do většího kopce nepoužitelný, nemluvě o ceně ..
Spolehlivost,jednoduché ovládání,mulčování a váha i pro ženský
Používám každých 14dní na dvě zahrady cca300m/2
Sekačka je lehká, má velká zadní kola, proto se dobře ovládá. Sekám s ní i v nerovném terénu.
Zatím jsem nenašla.
Myslím, že jsem koupila dobře.
Vysoké otáčky, krásně střižený trávník