Sekačka Recenze Stiga Combi 340c

Recenze Stiga Combi 340c

Stiga Combi 340c je elektrická sekačka na trávu s ručním pojezdem, tichá a lehká, díky elektrickému motoru o příkonu 1600 W a nízké hmotnosti 13 kg. Tato kompaktní sekačka má 40litrový sběrný koš s okénkem pro sledování naplnění a potřeby vysypat koš. Koš má praktickou rukojeť pro snadné vysypávání. Combi 340c má záběr sečení 38 cm.

msejkot12. června 2025

Je i mulčovací a je lehká.

Ve vyšší trávě se dost trápí.

Za tu cenu je to dobrý stroj.

matus.p6. května 2025

-Asi nejlepsi na te sekacce je to madlo, to se fakt perfektne drzi, netlaci vas zadnej drat jako na jinych modelech -Lehka -Dobre sbira travu. -posece i hustsi a vyssi porost.

-Textilni kos, jeste k tomu nebyl uchycen na dratene konstrukci (udelej si sam, strasna prace) -Srouby u tech zlutych plastovych utahovatek madla nemaji metricky zavit,ale nejaky jemny. Docela rychle se vydrely a madlo pak melo vuli. Jako nahradni dil to neporidite. Musel jsem koupit vratove srouby a do hlazenky vyrezat M5 zavit (ta hlazenka je v tom zlutem plastu jako matice). Talosi se nepoucili, asi nemaji customer satisfaction and feedback department. Stejna zavada jak na predchozim modelu. -Poradi si i s hustsim a vyssim porostem, ale vlhka trava ucpava vyhazovaci otvor do sberneho kose. je proste maly, nebo ma spatnou polohu v chasi.

Mel jsem 12 let predchozi model Stiga combi. Shorel motor. Protoze mi zbyly nejake nahradni dily, koupil jsem novsi generaci. Pasuje do nej dokonce i plastovy kos z toho predchoziho modelu. Prechazim na robotickou sekacku, no nektere plochy budu muset sekat rucne. Jsou i levnejsi sekacky, ale to madlo je asi k nezaplaceni.

Registrovaný uživatel11. června 2023

Nízká hmotnost a výkon motoru

Registrovaný uživatel5. června 2023

Hezký design, pohodlná rukojeť. Cena.

Textilní sběrný koš se nedá téměř vysypat( fyzicky méně zdatný jedinec bude mít problém), žací nůž se po mírném nárazu např. o drn trávy pootočí a stroj začne neuvěřitelně vibrovat a hlučet. Oproti předchozím strojům i od Stigy ( 3 typy ) jsem docela zklamaný.

Příští Stigu si nejdříve někde vyzkouším než objednám.