Sekačka Recenze Stiga Collector 48 S

Recenze Stiga Collector 48 S

Travní sekačka Stiga Collector 48 S s vlastním pojezdem je poháněna spolehlivým benzínovým motorem Stiga o objemu 123 cm3 s čistým výkonem 1,90 kW při 2900 otáčkách za minutu. Podvozek je vyroben z oceli a má záběru 46 cm. Nastavení výšky sečení je snadné pomocí jedné centrální páčky v 6 polohách v rozmezí od 22 do 65 mm. Collector 48 S je vybaven 60litrovým sběrným košem s indikátorem naplnění.

petra-hruba23. června 2024

Jsme spokojeni. Vše jak má být.

Leoš Vaníček13. srpna 2023

Kvalita

Nezjistil jsem za 9let provozu

Koupeno 6/2014,za 9 let provozu bez poruchy jen ročně olej,za tu dobu 1x filtr vzduchový,a koncem srpna 2023 budu měnit řemen pojezdu, prostě jsem nadšen.

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

super poměr cena výkon s pojezdem vyrobeno na Slovenku, ne v Číně masivní kovový výrobek pěkná barva

super koupě

Registrovaný uživatel23. července 2021

Zatím jsem lepší stroj neměl, dbal jsem doporučení technika k výběru motoru a vyplatilo se.

Signalizace o plnosti koše - zatím jsem nezjistil její funkčnost, kdyby nebyla nic se něděje, nemá vliv na kvalitu a práci stroje

Mohu doporučit - plně, zatím žádný problém

Registrovaný uživatel17. července 2021

Dobrý motor, dobrá cena. Dobrá značka.

Kupovala jsem sekačku pro vlhkou hustě zatravněnou zahradu. Vyhovuje mi. Doporučuji.