Krmivo pro psa Recenze Specific Dog Adult konzerva CIW-LF Digestive Support Low Fat Salmon 6x 300 g

Toto krmivo je vhodné pro psy s akutním a chronickým onemocněním trávicího traktu, které je spojeno s průjmy, zvracením anebo plynatostí. Velmi vhodné je pro pacienty vyžadující nízký příjem tuků. Nízká hladina tuků nezatěžuje slinivku břišní a dává jí prostor pro zotavení. Vysoce stravitelné složky kompenzují sníženou střevní enzymatickou aktivitu a zajišťují optimální příjem živin.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2025

Okamžité zlepšení trávicích potíži.Konzerva voní a psovi chutná.

Registrovaný uživatel22. srpna 2025

Rychlý oběd nebo večeře.. doporučuji přidat vařenou mrkev.. zapráší se

Staňa24. března 2025

Jediné krmivo s velmi nízkým obsahem tuku a zároveň hypoalergenní. Věříme, že pomůže našemu pejskovi při dlouhodobém zánětu slinivky. Dokonce se zastavilo hubnutí.

Doporučujeme

Registrovaný uživatel30. května 2023

Krmím tímto produktem na doporučení veterinárního lékaře již více jak rok. Můj pejsek má problémy se zažíváním a alergii na veškeré maso včetně králičího. Tuto paštiku ale jí bez problémů.

V poslední době cca 6 měsíců zpět se kvalita snížila. Můj pes nic jiného nemůže tak to musíme vydržet. Snad se to vrátí do normálu.