Vánoční světelná dekorace Recenze Solight Skleněná vánoční koule 20 LED teplá bílá

Recenze Solight Skleněná vánoční koule 20 LED teplá bílá

LED vánoční skleněná koule s měděnou strukturou bude neotřelým doplňkem každé domácnosti. Koule má 20 LED diod s teple bílou barvou. Průměr koule je 15 cm. .

roman.potocnik17. října 2025

Originální

Zuzana Langerova22. září 2025

Levne

Opravdu nepovedena dekorace, jsem hrozne zklamana, nekvalitni sklo, podstavec jen kus bileho plastu, zevnitr nekvalitni zlatavy potisk.. Za me stezi dobre tak na hrob..

Nekupujte, jsou opravdu hezci dekorace. Lacine vypadajici nepovedene..

hany.reznickova15. prosince 2024

Mrzi mne, ze je na kouli shora videt kaz, ktery je udajne na vsech.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

- zajímavý nápad na produkt - na okně bude OK

- samotná koule má menší vady na kráse - spodek je třeba zamaskovat nějakým chabaštím (chvojím, řetězem...) neboť není vzhledný - chvíli jsem zkoumala, zda jde opravdu o sklo.....snad jo.....

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

Hezká a přitom decentní vánoční dekorace. Velmi jednoduché ovládání a manipulace. Používáme každý večer. Vykouzlí příjemnou atmosféru v místnosti.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Nedostanete se ke světlům je to hrst svetilek nemáte jak upravit natočené pěkně ale skutečnost nic moc

Nekoupil bych to vice