Nůžky na větve Recenze Solight RNZN01 1x 2,0 Ah + nabíječka

Recenze Solight RNZN01 1x 2,0 Ah + nabíječka

Už žádné namáhavé řezání stromků a keřů, s ručními elektrickými nůžkami Solight půjde práce snadno a hezky od ruky. Díky modernímu bezuhlíkovému motoru a tím pádem malému opotřebení je zaručena dlouhá životnost. Nůžky jsou určeny pro prostříhávání větví s tloušťkou do 30 mm. Disponují protiskluzovým povrchem a elektronickým zámkem proti náhodnému spuštění nožů.

zd.jahoda1. května 2025

Použil jsem je až letos na jaře při prořezávce stromů. Dlouhá výdrž na jedno nabití. Druhou baterii vůbec nepoužívám. Ustřihne opravdu silné větve.

Samozřejmě těžší než obyčejné nůžky, ale rychlost práce to vynahradí.

Bobes7. března 2025

Solidni cena Vydrz na nabitou baterii Moznost dokoupeni prislusenstvi

Zadne podstatne zapory jsem nenasel, jen hlavni vypinac je pro me prsty malinky

Nuzky me velmi.mile prekvapily, jedna se o dobry produkt, pouzivam ve vinici kazdy den, koupim dalsi pro rodinneho prislusnika

j.hlavsa19. listopadu 2024

Nemohu hodnotit. Je to dárek.

octan112. dubna 2024

Makají parádně, řekl bych, že za tu cenu nad očekávání.

Občas zablbnou, otevřou se nad úroveň nastavení, ale to není žádná hrůza. Spíš mě mrzí a dost mi chybí zobrazení stavu akumulátoru. Prostě stříháte s najednou hotovo a je čas na kafe....asi hodinové.

Koupil bych si je zas.

igorhudec6. března 2024

Dle očekávání

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Funguje perfektně, škoda že baterka není stejná jak u malé řetězové pily.