Recenze Simax Forma na bábovku velká 25 cm

Provoňte váš domov líbeznou vůní bábovky. Pusťte se do pečení s formou Simax, která je vyrobena z kvalitní a vysoce odolné skloviny bez obsahu kadmia a olova. Velkou výhodou tohoto materiálu je, že teplo uvolňuje pozvolna. Díky tomu má těsto dostatek času na propečení a nemůže se tedy stát, že ve středu bude lepivé, zatímco povrch se už bude připalovat.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Forma na bábovku Simax je podle recenzí velmi kvalitní a praktický výrobek, který zajišťuje bezproblémové pečení a snadnou údržbu. Zákazníci si chválí její lehkost, odolnost a český původ. Produkt se jeví jako vhodný pro každodenní použití.

• Dobře se v ní peče a těsto se nepřipaluje
  • Snadno se čistí
  • Kvalitní zpracování
  • Forma je lehká a šikovná
  • Český produkt
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel25. dubna 2026

Řešila jsem velikost i s e-shopem.Rozhodla jsem se pro větší variantu. Hned odzkoušeno, je úžasná!

Velká spokojenost jak s výrobkem, tak s e-shopem.

Lenka22. dubna 2026

Koupila jsem pro kolegyni k narozeninám, protože si ji přála, tak doufám, ze bude jen a jen spokojená.

janka-z22. února 2026

Krásná forma, doufám, že dlouho vydrží. Nádobí od Simax používám léta k úplné spokojenosti.

Registrovaný uživatel29. září 2025

je to dárek Vánocům, ale vypadá krásně

Registrovaný uživatel18. června 2023

- skleněnou formu mám nejraději. Po letech používání se mi má stará rozbila a tak jsem byla ráda za tento výrobek - český produkt

Registrovaný uživatel17. února 2023

Velmi kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Pěkně se v ní péče je vidět na těsto. Krásně se vyklopí, forma je lehká šikovná.

Registrovaný uživatel4. března 2021

Pruhledne, nepripeka se, snadno se cisti, neodpadne z neho castecka povlaku - z plechovych ano, krasne se v nem pece. Babovku peceme kazdy tyden.

Nevidim na nem nedostatky.

Forma Simax je u mne na prvnim miste pred vsemi ostatnimi. Doporucuji.