Řešila jsem velikost i s e-shopem.Rozhodla jsem se pro větší variantu. Hned odzkoušeno, je úžasná!
Velká spokojenost jak s výrobkem, tak
s e-shopem.

Forma na bábovku Simax je podle recenzí velmi kvalitní a praktický výrobek, který zajišťuje bezproblémové pečení a snadnou údržbu. Zákazníci si chválí její lehkost, odolnost a český původ. Produkt se jeví jako vhodný pro každodenní použití.
Velká spokojenost jak s výrobkem, tak
s e-shopem.
Koupila jsem pro kolegyni k narozeninám, protože si ji přála, tak doufám, ze bude jen a jen spokojená.
Krásná forma, doufám, že dlouho vydrží. Nádobí od Simax používám léta k úplné spokojenosti.
je to dárek Vánocům, ale vypadá krásně
- skleněnou formu mám nejraději. Po letech používání se mi má stará rozbila a tak jsem byla ráda za tento výrobek
- český produkt
Velmi kvalitní výrobek.
Pěkně se v ní péče je vidět na těsto. Krásně se vyklopí, forma je lehká šikovná.
Pruhledne, nepripeka se, snadno se cisti, neodpadne z neho castecka povlaku - z plechovych ano, krasne se v nem pece. Babovku peceme kazdy tyden.
Nevidim na nem nedostatky.
Forma Simax je u mne na prvnim miste pred vsemi ostatnimi. Doporucuji.