Vysavač Recenze Sencor SVC 9829WH

Recenze Sencor SVC 9829WH

Sencor SVC 9829WH je tyčový vysavač s odnímatelnou ruční jednotkou a výkonným digitálním motorem. Je určen na všechny druhy podlah jako je lino či plovoucí a dřevěné podlahy. Vysávání koberců mu také nebude činit žádný problém. Jeho 28,8V Li-Ion akumulátor s kapacitou 3000 mAh může zajistit na jedno nabití 70 minut nepřetržitého vysávání.

mherstusova5. října 2025

sací výkon

hlučnější

za mne super

l.gartnerova14. února 2025

Dobré vysávání a výdrž baterie

Špatně se vysypávají nečistoty a čistí filtry

Registrovaný uživatel28. ledna 2025

Dobrý výkon - posbírá spoustu prachu i vlasů, snadno se čistí, hezký vzhled, dlouhá výdrž, režim vysávání "auto" je super, rychlé nabíjení přímo ve stojanu.

Mohl by být lehčí do ruky, turbo kartáč nemá UV světlo, mezi plastovou nádržkou a vnitřní filtrační jednotkou se drží prachové částice.

Dobrý poměr cena / výkon.

vladislavsuchanek18. ledna 2025

Za málo peněz hodně muziky.Doporučuji.

Veruna4711. ledna 2025

Nabíjecí stanice, vysavač je stále připravený k použití, dobrý sací výkon i na koberci

S vysavačem jsem spokojená, dobrý sací výkon i na kobercích, lepší než předchozí vysavač

vaclavkostal556. ledna 2025

Pecka stroj to co z koberce s dlouhým chlupem nedostane klasický vysavač,tak tento ano. Vydrž baterie super sací výkon super,nabíjecí stanice a různé sací hubice paráda. Jednoduché čištění a volba výkonu paráda

b.zabranova1. ledna 2025

Silný tah

Registrovaný uživatel1. ledna 2025

Výdrž baterie, snadné ovládání

Technické provedení, a použité materiály, hlavně trubice a hubicových nástavců. Myslím, že by bylo možné řešit to lehčími materiály a pevnějším spojovacím systémem. Třeba jen nasunutím

Vhodný jako doplněk k ostatním vysavačům v domácnosti. Ale není vhodný na hlavní a každodenní použití.

tataamama21. prosince 2024

Vysoky vykon

Tezky do ruky

bara.cinertova9. prosince 2024

Suprově vysává i ten nejmenší prach

Špatná manipulace s prachovou nádobou

Registrovaný uživatel5. prosince 2024

saje jako velký

Ppolanka27. listopadu 2024

Pekny bílý design Na jedno nabití vyluxuji byt cca 140m2, i nádobka na bordel na tuto plochu stačí Na stojan připevním veškeré nástavce, takže se nikde neválí Velmi dobře vysaje koberec Nikde nemusím tahat a přepojovat kabel

Dlouho jsem vybírala tyčový vysavač a náhodou jsem narazila na tento typ. A jsem více než spokojená! Velmi rychle s ním vyluxuji byt cca 140m2. Baterie vydrží a nádobka na prach také (nemusím během vysávání vysypat). Světlo je také super vychytávka. Díky němu dobře vidím, že jsem třeba nějaké místo vynechala. Vysavač velmi pěkně vysává. Na konerec jsem použila nejvyšší výkon a prekvapilo mě, kolik prachu a psích chlupů v něm bylo, i když jsem pred pár dny vysávala. Moc jsem spokojená i s nabijecím stojanem, na který se dají upevnit všechny nástavce, takže se nikde neválí a snadno je přehldím na vysavač. Je fakt super!

vavrousek.jakub26. listopadu 2024

výkon, váha, manipulace, příslušenství, výdrž na baterii

bílé světlo neodhalí tolik nečistot, vyšší hluk

Za tu cenu parádní služba

libortauwinkl9. října 2024

Nizka hmotnost, dobrý výkon.

eva8. července 2024

Vysavač je super, vysává i jemný prach, který starý vysavač vůbec nevysál. Nemusím tahat za sebou šňůru. Dobře se čistí, vše jse lehce vyndat a navlhčeným hadříkem vyšistit a pak vysušit. Nemusím kupovat sáčky, prach vyklepu venku do popelnice.

Super vysavač.

jezabi20. března 2024

3 stupně síly motoru tichý silný motor automatické zvyšování výkonu podle prachu ve vysávaném vzduchu bezsáčkový provoz praktické nástavce - jednoduchá obsluha dlouhá výdrž po nabití stojan na odkládání vysavače a nástavců s nabíjením pěkný doplněk do interiéru

Jsem s vysavačem velmi spokojená, co se mi na něm zejména líbí je osvětlení ve vysávacím kartáči na podlahy, které svítí na plochu před vysavačem a je vidět každé smítko. Skvělá je také intenzita vysávání automaticky regulovaná podle množství špíny ve vysávaném vzduchu.

Mgrcenek15. ledna 2024

"silný sací výkon mnoho různých nástavců LED osvětlení prostoru před vysavačem ukazatel stavu nabytí baterie v % čtyři intenzity výkonu dlouhá výdrž na jedno nabití. S vysavačem jsme doma moc spokojení. Na jedno nabytí vyluxuji tři pokoje a netahám za sebou žádnou šňůru. Vysává všechny povrchy a spolehlivě."