Vysavač Recenze Sencor SVC 9300BK

Recenze Sencor SVC 9300BK

Dálkový ovladač umožňuje snadné a ergonomické použití s možností přímého nastavení výkonu rukou. Měkká kolečka chrání podlahy a zajišťují tichý pohyb vysavače. Vodorovná i svislá parkovací poloha pro podlahovou hubici slouží pro snadné uložení nebo přestávky během vysávání. Příslušenství integrované v těle vysavače tvoří štěrbinová hubice a kartáčová hubice.

CoVybrat.cz
Hodnocení: 82 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Vysavač Sencor EcoPower SVC 9300 je mocný stroj, který má díky legislativě omezený příkon – a ve srovnání se staršími modely bez tohoto legislativního limitu je to znát. Jeho služby oceníte na celé škále povrchů, od tvrdých podlah až po koberce a čalounění. Potěší čtyřlitrový sáček, účinný HEPA filtr, ale i široký akční rádius 12 metrů. Obejdete se tak bez častého přepojování přívodního kabelu. Vysavač si zakládá na své nízké hlučnosti a ta s hodnotou 59 dB skutečně překonává konkurenci. Asi největší nevýhodou tohoto vysavače je poměrně vysoká hmotnost, která příliš neulehčuje manipulaci.

Více na CoVybrat.cz

nízká hlučnost

nadčasový design

široký akční rádius

měkčená kolečka

dálkové ovládání

přehledný displej

vysoká hmotnost

hadice a nástavce mají tendenci pískat

pro někoho až příliš dlouhý XXL nástavec

nikyb115. července 2025

- je fakt tichý i při nejvyšším stupni sacího výkonu není moc hlučný - ovládání vysavače z rukojeti sací tyče Délka kabelu Výbava vysavače - skvělý sací výkon

Je trochu těžší a při vysávání pak bolí ruka od té váhy sací tyče - jen o zvyku, prkotina Na můj vkus moc rychlé navíjení kabelu

Vysavač máme krátce a použit asi 3x. Uvidíme do budoucna, ale zatím na něj jinak pějeme ódy. Krásně saje, ikdyž na dlažbu je doporučen 5 stupeň sání,tak v pohodě vysaje i druhý stupeň. Délka kabelu je super a celkově akční rádius. V pohodě vysaju patro domku na jednu zásuvku a nepřepínám. Je tichý,fakt tichý, takže se nemusím bát vysávat be kteroukoliv dobu a když vysával partner, ani jsem o tom nevěděla. Měla jsem nějaká očekávání,ale tento model je předčil. Za pár korun hodně,ale opravdu hodně muziky.

lucka.swiderova2. dubna 2025

Tento vysavač mě fakt překvapil, je neuvěřitelně tichý – skoro ho neslyším, což je super, hlavně večer. K tomu má hromadu příslušenství, takže se dostanu všude, kam potřebuju.

Vysavač je ale těžší, než jsem čekala, a manipulace s ním není úplně snadná. Co mi ale vadí nejvíc, jsou plastová kolečka na nástavci – na plovoucí podlaze to dělá dost hluk. Kdyby byly gumové, bylo by to mnohem lepší. Jinak jsem ale spokojená, sací výkon i příslušenství jsou super.

Vysavač má skvělý výkon, je tichý a nabízí bohaté příslušenství. Nevýhodou je vyšší hmotnost a plastová kolečka na nástavci, která dělají hluk na plovoucí podlaze. Celkově ale dobrá volba.

JIRMAL14. února 2024

tichý, dobrý sací výkon, pěkný design

váha

Registrovaný uživatel22. července 2023

Dlouhá teleskopická hubice, dobře a lehce se ovládá, dlouhý kabel, bohaté příslušenství

Je dost velký a těžký

Asi 20let jsem měla Electrolux, měla jsem možnost vyzkoušet Rowentu , nakonec jsem se rozhodla na doporučení kolegyně pro Sencor. Má bohaté pro mě až zbytečné příslušenství, které zřejmě ani nevyužiji. Vysavač má ovládání na rukojeti což jsem uvítala kvůli bolestem zad, hlavice lehce klouže po podlaze, tak budu doufat, že vydrží sloužit stejně dlouho bez poruchy jak už zmíněný Electrolux

Registrovaný uživatel11. září 2019

Tichý, super výkon a malá spotřeba.