Cenově dostupný, jednoduchost ovládání, minimální manipulace, zatím dobrá funkčnost, používání dle potřeby a minimálně 1x týdně

funguje jako sáčkový i bezsáčkový
HEPA filtr jako alergik oceňuju
dostatečně silný tah, vysaje co potřebuju
snadné ovládání a čištění
v pohodě vysavač za nízkou cenu, funkční
Líbí se mi možnost regulace intenzity vysávání, mohu použít sáček, nebo bez sáčku, přepínání na vysávání koberců, nebo linolea..Vybrala jsem si tento produkt na základě doporučení mé známé. Používám jej asi dvakrát týdně...
Snad jen velká rychlost navíjení kabelu, ale už s tím umím pracovat...
Jsem ráda, že jsem si tento produkt koupila, je radost s ním pracovat.
Měla jsem 6 let stejný, než mu odešel motor, ale měl 2200 V, proto jsem si vybrala stejný typ. Vysavač používám jednou týdně. Na vysavači mi vyhovuje, že je možno vysávat jak do sáčku, tak do nádoby.
Vysavač má pro mě, která jsem byla zvyklá na silnější sání, poměrně slabý tah. U prvního vysavače se ulomilo kolečko a lámala se hadice, kterou jsem musela zkracovat. Předpokládám, že toto bude nedostatek i tohoto vysavače, nicméně za 1600 Kč, ještě dobré.
Vysavač doporučuji za předpokladu, že ho někdo nechce používat každý, to byl byla jeho životnost asi poměrně krátká.