Vysavač Recenze Sencor SVC 8726BK

Recenze Sencor SVC 8726BK

Tyčový vysavač Sencor SVC 8726BK 3v1 s odnímatelnou ruční jednotkou. Digitální 400W motor a rotační kartáč s vlastním motorem zaručují výsledky na jakémkoli typu podlah a zlepšuje vysávání na kobercích. Díky vysoce účinné 25,2V Li-Ion baterii s kapacitou 2500 mAh dokáže vysavač pracovat až 50 min na jedno nabití.

p2bx30. listopadu 2025

výkon motoru, fixni nastavce na prach (neztrati se), vzhled, snadne vyjmuti a cisteni hepa filtru,

Nabijeni primo na baterii misto nabijeci zakladny. Uvital bych usb-c kabel a rizene nabijeni (pri plnem nabiti samo pozastavit dodavku energie pro efektivni nabijeni a zivotnost baterie)

Spokojeny pro domaci úklid a péči o vozidlo i s chlupáči je ideální pomocník.

viktorije.p14. listopadu 2025

Vysavač vysaje na nejnižší výkon celý byt cca 60m2 .. Vysává krásné i na ten nejnižší stupeň :) baterka vydrží i klidně 4 vysávání za sebou aniž bych musela dobíjet :) Vysaje bez problémů koberec z delším chlupem , vysaje krásné písek od koček a chlupy od zvířat .. za mě nejlepší výběr spotřebiče :) láska na první pohled.

Kristýna3. listopadu 2025

Jsem velice spokojená. Dala jsem na recenze na internetu a na paní v obchodě a vyplatilo se..

Jaroslava19. září 2025

Vysává dobře i na nižší stupeň