Vysavač Recenze Sencor SVC 8668AT

Recenze Sencor SVC 8668AT

Vysavač Sencor SVC 8668AT je praktickým pomocníkem pro úklid domácnosti. Jedná se o tyčový vysavač, který je navržen pro pohodlné a efektivní vysávání. Tento model je bezsáčkový, což znamená, že nevyžaduje nákup náhradních sáčků. Objem nádoby na prach je 0,5 litru.

tatinekmirek12. ledna 2026

Výdrž baterie , síla sacího výkonu , pevná dobíjecí stanice , jednoduché čištění.

Váha v ruce, hlučnost., nepasující menší nástavec na tyč.

Jsme spokojeni s výrobkem jen nás zaráží otočený display ukazující nabití ve stojanu kdy každý využije display když se vysavač nabíjí.

valkovi.bv1. prosince 2025

Já jsem moc spokojená ok super doporučujeme

Ok super doporučujeme

Mil.Hrivnak27. listopadu 2025

Lehky

Velmi dobrý pomocnik

tran197020. září 2025

Lehký a vzhledově elegantní

ginger.116. září 2025

Super pomocník. Dobře saje, dobře se udržuje.

jfejfar11. září 2025

Vše pečlivě zabalené, asi nic nechybí, ncméně návod jak to sestavit a užívat prakticky nepoužiteln

viz klady

petr3. září 2025

Sací výkon ok,manipulace vynikající,hlučnost poměrně malá. Možná upravit dobíjecí stanici-pomerne neforemna.

Dobrý výrobek za rozumnou cenu

rimskyl30. srpna 2025

Elegantní provedení. Vyjímatelný ruční vysavač. Mopovací nástavec ke stírání tvrdých podlah

U zakoupeného výrobku bylo nutno ruční vysavač z tyče doslova vypáčit, nepomohl ani zásah prodavače při reklamaci. Špatné dobíjení. Příliš lehký stojánek, při ukládání vysavače ujíždí. Vysavač jsme vrátili ve 14ti denní lhůtě. Vrácení peněz proběhlo obratem.

Při nákupu vysavače doporučuji nechat rozbalit a důsledně předvést. Může být dobrý.

ramonarezmuvesova13. srpna 2025

Lehký

Zatím nemám nic

Super produkt děkuji.

reginafarkasova8. května 2025

Umí toho víc ,než jsem doufala

mirkastep757. května 2025

Dobrý tah, světlo na podlahu

jaromir.muky6. května 2025

Nemá kabel. Díky kolečkům se s ním snadno manipuluje. Má rotační kartáč a dvě pracovní rychlosti. Mohu vysát třeba jednu nebo dvě místnosti. S původním velkým vysavačem jsem vysál celý byt (když už jsem ho vytáhl).

pavla.sebokova14. dubna 2025

Mobilita i lehkost , praktičnost oddělitelné střední části, flexibilita otočné hlavice, nástavce. Mop se snadno naplní, instaluje i odjímá.

Rotační kartáč hlavice sebere dlouhé vlasy, ale ty se na něj pak namotají. Po každém vysátí je tak potřeba z kartáče odstranit, jak jinak než ručně. Naštěstí je kartáč vyjímatelný.

Doporučuji všem, kromě dlouhovlasých:-)

marie.rou29. ledna 2025

Vysavač nesplnil moje očekávání, špatný sací výkon, po dvou měsících jsem si zakoupila jiný zn. elektrolux, který jsem používala již dříve a jsem max. spokojená. Sencor hlučný a neúčinný.

hkroupova505. prosince 2024

Vždy po ruce a bezvadný úklid.

Jsem ráda, že jsem koupila. .

januska2. prosince 2024

cena, bezkabelová obsluha, dobře vysává i vytírá

lencabartova17. října 2024

Dobře vysává i větší drobky a nečistoty.