Vysavač Recenze Sencor SVC 8618GD

Recenze Sencor SVC 8618GD

Sencor SVC 8618GD je bezšňůrový tyčový vysavač 2v1, který umožňuje snadný a rychlý úklid domácnosti. Díky možnosti vyjmutí ruční jednotky je vhodný i pro úklid automobilu nebo menších povrchů. Vysavač je vybaven LED osvětlením, které usnadňuje vysávání v temnějších místech a odhaluje i nejjemnější prach. Tento vysavač je vhodný pro úklid všech typů podlah díky rotačnímu kartáči s vlastním…

Arecenze.cz
Hodnocení: 66 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO nás zaujal nízkou hmotností ručního vysavače, nízkou pořizovací cenou a relativně dlouhou výdrží. Zklamáním naopak byly v našem testu spíše horší výsledky vysávání, dlouhá doba nabíjení nebo úzký výběr dostupného příslušenství.

Více na Arecenze.cz

Dlouhá doba nabíjení

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Tento tyčový vysavač 2v1 bych ohodnotila lehce nadprůměrně, co se týče parametrů, příslušenství a výkonným filtrem v jeho cenové kategorií. I přesto, že ho výrobce doporučuje na všechny typy podlah, osobně bych ho doporučila do menších prostor a na hladké povrchy, spíše na běžný nepořádek. Nutno počítat s křehkou konstrukcí a delší dobou nabíjení. Také hlučnost vysavače může být po čase otravná, ale to samozřejmě nemusí platit pro všechny. V případě některých spotřebičů (vysavače, mixéry,..) jsme ochotni hluk tolerovat těch pár minut. Ovšem za takovou příjemnou cenu se dalo počítat, že tento vysavač nebude mít pouze pozitivní ohodnocení.

Více na CoVybrat.cz

delší doba nabíjení

křehká konstrukce

krátká štěrbinová hubice

jp-servis4. prosince 2025

Doba provozu na jedno nabití.skladnost.

Nemožnost nabíjení s nasazenou hubicí.

Jinak super.

verastrakova212. září 2025

Dobrý sací výkon, svým způsobem ukládání, dobíjení baterie a bez kabelového provozu, vhodný pro každodenní používání. Bonusem je led osvětlení vysáváného místa

Doporučení

jondrasinova5. července 2025

Tichý,lehký.

Výkon asi slabší.

Amater.12. března 2025

Dobře se s ním pracuje, výdrž baterie dobrá, osvětlení směrem na vysávanou plochu perfektní. Výkon vysávání dostačující.

Oproti jeho předchůdce ( ten samý tyč. vysavač koupený před 3 roky ) je značně hlučnější.

Takže vysavač doporučuji, až na tu zvýšenou hlučnost.

dadastrelcova18. února 2025

Skladný, perfektně vysává, velká spokojenost

jiripesta13. února 2025

Za mě super

danpa30. ledna 2025

Zatím bez námitek. Doporučuji, oceňuji tichý chod ,design a lehkost.

betamicha27. ledna 2025

flexibilita

velmi sopokojena

Davidoss26. ledna 2025

Dobrá cena a zkušenost s výrobky Sencor

Ruční vysavač nejde dobře vytáhnout, budu reklamovat!

ivana.duskova19. ledna 2025

Lehký, dobře se s ním manipuluje, pěkně drží na koberci. Slušný výkon, vysává i zvířecí chlupy. Používám denně. Není tolik hlučný, jak některé ostatní.

Hůře se vytahuje ruční vysavač, musí se přijít na správný grif. Rovněž nádstavce na ruční vysavač jdou hůře nasadit, ale častějším používáním se to zřejmě usadí.

Objednala bych znovu. Mám zkušenost se 3 typy tyčových vysavačů a tento nezklamal. Cena je optimální výkonu.

gabi.urbanova9. ledna 2025

Jsem spokojená.. Vlasy a prach bez problémů, hlavně žádné hadice a kabely

z.kabel.563. ledna 2025

je po ruce

sos.zviratavnouzi.kv2. ledna 2025

Poměr cena kvalita super, sebere i stelivo kolem kočičích toalet, manipulace perfektní. S kobercem by možná měl problém, u nás omyvatelné povrchy, plovoučky, lino, můžeme stoprocentně doporučit.

ivetagagova29. prosince 2024

Vysaje i psí chlupy

Trochu hlučný.

Splňuje účel.

kotalicka25. prosince 2024

Funguje tak jak bylo psáno v recenzích.

koukalovadamca22. prosince 2024

Lehký, lehké ovládání,dobře vysává

jura195715. listopadu 2024

Vše splňuje,super vysavač a vždy po ruce

patyf2. října 2024

Dobře vysává .