Lehký, skladný, není tolik hlučný a na byt 3+1 s jedním pejskem dostačující. Jsem moc spokojená.

Dobrá manipulace, skladný tichy
Nižší savost časté vyprazdnovani, kratší doba vysavani.
Vysavac vhodnejsi pro malou domacnost.
Je lehký a je neustále po ruce
jsme spokojení
Dobrý na obsluhu
Málo saje
Dobrý na hladké podlahy, koberec moc nezvládá
Super lehký.
Krásně vysává, díky led světlu co má. Můžu vysávat večer při zhasnutém světle
Jsem moc spokojená :)
Nízký sací výkon , těžký , nedostane se do rohů
Cena odpovídá kvalitě
Jsem maximálně spokojena.
Skladný tichý výkonný výborný
Lehký do ruky, dobře ovladatelný.
Bohužel trošku zklamání. Vysává celkem dobře, ale není to žádné turbo, což by ani tak nevadilo, ale dělají se na tom kartáči chuchvalce prachu, takže je zapotřebí to neustále čistit. Malý vysavač je v pohodě.
Je lepší si trošku připlatit a koupit si něco výkonnějšího.
Super lehounký a výkonný vysavač v krásném provedení
Skvělý pomocník
Jednoduchá manipulace, skvělé sátí dostačující tlak na podložku. Během 15ti minut vyluxovan celý byt. Díky led světýlku jsou vidět nečistoty (prach), který při běžném osvětlení ani vidět není.
Určitě doporučuji. I děti teď rády luxují :-)
Jsem neslyšící od díky Aku vysavač okamžitá vypita
Rychlé nabití, dobrá díla vysávání
Denně v provozu kvalitni vyrobek
Lehký, vždy při ruce,super pomocník
neni zapojeny v siti,tudiz nema kabel,ktery prekazi(jsem o holi),dobre vysava,lehka manipulace.Podobny vysavac pouzivam jiz nekoli let a stale jsem spokojena,jiny jsem nechtela.Pouzivam ho kazdy den
Jedine co mi nevyhovuje je napajeni,vzdy jsem mela napajeni primo do tyce,tento ma zvlast
lehký, 2 v 1, bez šňůry, rychlá doprava, jednoduché ovládání, prostě růžový miláček ;-)
skvělá volba, konečně ráda luxuju :-D