Vysavač Recenze Sencor SVC 7315TI

Recenze Sencor SVC 7315TI

Tyčový vysavač Sencor SVC 7315TI je praktickým pomocníkem pro úklid domácnosti. Díky svému provedení je vhodný pro různé typy povrchů a díky svému designu je snadno skladovatelný. Je vybaven digitálním motorem o příkonu 170 W, který zajišťuje dlouhou životnost. Provoz vysavače je zajišťován výměnnou Li-Ion baterií o napětí 14,8 V a kapacitě 2 200 mAh.

her.ma11. ledna 2025

Lehký

Výdrž vysávání zoufalá

U vysavače světlo svítí pouze chvíli po zhasnutí světla se přestane točit kartáč takže vysavač je k ničemu už nikdy víc jsem dost zklamaná

dadifson26. prosince 2024

Lehký Štíhlý Pěkný design Výměnná baterie (jako na aku nářadí) Slušný výkon

Skvěle padne do ruky, je lehký a přitom dostatečně výkonný. Přikoupili jsme baterii, takže dvojnásobná doba vysávání, pokud by bylo třeba. Také se může jedná baterie dobíjet, když vysáváte. Nádobka na prach je malá, ale s tím jsme počítali. Je to daň za kompaktní rozměry a design, takže nám to vyhovuje.

Yzednik20. listopadu 2024

Šikovní pomocník

Volná baterye vypínáme

Asi bude reklamace

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

silný sací výkon dlouhá výdrž po nabití 10ti letá záruka na motor vyměnitelná baterie bohaté příslušenství pěkný, libivý a promyšlený design

S vysvačem jsem moc spokojená. Jednoduše se ovládá, dostanu se s ním i do těch nejzasších koutů a díky příslušenství s ním mohu uklízet a čistit cokoliv mě napadne.