Vysavač Recenze Sencor SVC 1080TI

Recenze Sencor SVC 1080TI

Bezsáčkový vysavač 4AAAA ECO Power pro dokonalé vysátí jakéhokoli povrchu. Complete Care s příslušenstvím pro dosažení nejlepšího výsledku při jakémkoli úklidu okolo domácnosti, domácích mazlíčků, auta. Multi cyklónová technologie – stálý výkon bez ztráty sací síly. Clean Air HEPA H13 filtr zajišťuje špičkovou filtraci vhodnou pro alergiky.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Tento výrobek rozhodně splňuje parametr poměr cena/výkon. Za dobrou cenu dostanete vysoce účinný vysavač s nastavitelným sacím výkonem, který si snadno poradí se všemi povrchy. Konstrukce přístroje a rozmanité příslušenství je důkazem, že výrobce přemýšlel nad jeho každodenním a snadným používáním. Samozřejmě se najde i pár chyb, jako je úprava sacího výkonu či parkování vysavače, ty jsme mu ale pro jeho výhody schopni odpustit.

Více na CoVybrat.cz

výkon

obsah prachové nádoby

bohaté příslušenství

nastavování sacího výkonu

stavění se „na zadní“

o2437011. prosince 2025

slabý výkon, příslušenství nekompletní

Po předchozí dobré zkušenosti s touto značkou jsme nakonec šli do "domácí značky". Turbokaráč byl bez jedné pojišťovací západky, při použití se skoro vůbec netočil, sací výkon slabý.

navarone8. října 2025

Dobře vysává

Výborný vysavač, nezklamal.

miroslav.matusek1. května 2025

Výborný vysavač. Doporučuji k nákupu.

mayservis9. října 2024

Tichý, klidně se dá i spát, když manželka vysává .

Ani mi ho nepůjčí

Ale vážně. Lehký, výkonný tichý. Máme doma podobný už 10 let a přišel na něj věk a opotřebení. Toto je dobrá volba čím jej nahradit.

Kamzík2. října 2024

funguje nehlučný chod bohaté příslušenství pohledné provedení

používán teprve krátce - zatím naštěstí žádné

U dosavadního vysavače byl stále větší problém sehnat pasující sáčky, navíc jsou to další a další výdaje. To samozřejmě u bezsáčkového odpadá. Vzhledem k tomu, že můj čtyřnohý hlídač líná prakticky celoročně a chlupy jsou skoro všude, je třeba vysávat v domě často a na různých površích. Proto chválím snadné vyprazdňování sběrné nádoby a rozsáhlé příslušenství vysavače, jakož i jeho nepříliš hlučný chod. Výkon je slušný, osobně bych ovšem ocenil ještě vyšší.

Registrovaný uživatel22. července 2024

podle značky a hodnocení d-testu

rostatvrzice5. ledna 2024

Tichý

Turbo kartáč nesebere chlupy ani drobky.

Registrovaný uživatel13. července 2023

Ohodntim až po delší době používání

Registrovaný uživatel1. února 2022

Super vysavač, který vysaje i to, co nechcete :-) Tichý provoz Lehce jezdí

Registrovaný uživatel10. června 2021

Krasne saje, vsude se dostanu s ruznymi nastavci, dlouha snura, bezvadne a rychle vysypani nadoby na necistoty. Super cena. Spokojenost

klikova.hana4. července 2020

Je bezsáčkový

Filtr se přisává a lux pak nemá slibovaný tah, já jsem filtr vyndala (ale to nepochybně sníží životnost).

no, zatím to luxuje.

Registrovaný uživatel8. ledna 2020

Velmi tichý, velice dobré sání, teleskopické trubky, malý, lehký. Více filtrů. Hodně příslušenství.

U regulátoru otáček motoru nelze poznat stupeň nastavení. Nádobu je třeba vysypávat venku neb se nadělá mnoho prachu (ale to je dáno principem bezsáčkového vysavače). Panty a západky jsou poměrně slabé, ale to je tak u všeho.

Za cca 3000Kč je to dobrý kup. Jak dlouho vydrží, to se teprv uvidí.