Vysavač Recenze Sencor SVC 0825WH

Recenze Sencor SVC 0825WH

Tyčový vysavač Sencor SVC 0825WH All in bude k nezaplacení pro běžný úklid menších místností. Tento multifunkční model slouží nejen k vysávání, ale také s ním vytřete podlahu a to prostřednictvím mopu. Je-li pro vás důležité, jak si poradí s nejčastějšími typy povrchů, tento tyčový vysavač je správnou volbou na všechny druhy podlah, na koberce, na tvrdé podlahy, na měkké povrchy, na čalounění, na…

Registrovaný uživatel8. října 2024

Skvěle vysává chlupy/prach s velkým vysavačem Hodně nástavců 2 baterie

Větší předměty (granule, větší smítka) nevydané, což v reklamě uváděli, že zvládne s lehkostí Po chvíli začal smrdět spáleninou i když jsou všechny filtry vyčištěny Mokré vysávání je pouze jako rychlé “přejetí”, v žádném případě nevytře pořádně Nejprve se musí vysát a až potom vytřít, vytírací nástavec nedokáže vysát větší množství prachu

Vysavač mám 7 měsíců a za tu cenu jsem asi čekala zázrak, radši bych si připlatila za Dyson. Robotický vysavač za 2 tisíce co máme doma vysává dle mého lépe jak tento. Nástavec na vysávání chlupů od mazlíčků také žádná sláva, vysaje tak 50% chlupů.

Zdena.hu8. června 2024

Očekávala jsem lepší provoz. Nejlepší z vysavače je ruční. A oceňuji hepa filtr.

Provozní postavení vysavače pravděpodobně není žádné, musím opírat o nábytek. Odpad se nevysypává pohodlně, chlupy musím tahat rukou. Při zapnutí "turbo" je baterie pouze na velmi krátké vysávání, potom nutné nabít, nebo vyměnit baterii. Nevydrží 20 min. Návod je strašný, nepřehledný, velmi malá písmena a musíte mít rozložené na zemi, nebo na posteli, zabere velkou plochu. Zatím jsem nepřišla na vytírání (mopování).

Nejsem z něho nadšená, uvažuji, že vrátím. Za tu cenu jsem očekávala více!

Registrovaný uživatel15. října 2023

Snadné ovládání a vždy po ruce

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Praktický. 2 baterie. Dost nástavců.

Chybí manuál, video návod, který by vhodně ilustroval jak vysavač plně využít. Trochu trvá než se s tím člověk naučí - obzvláště mytí s vysáváním dohromady.

Praktický pomocník. Chytré řešení rychlého úklidu.