manipulace pohodlná, sací výkon supr, hlučnost přijatelná
jinak spokojená

manipulace pohodlná, sací výkon supr, hlučnost přijatelná
lišta na odsávání vody se brzy v jednom rohu odchlípla
jinak spokojená
vysava i myje podlahu zaroven a usetri cas
ma funkci samo cisteni a automatickeho suseni
je lehky tichy a ma silne saní pro dokonaly vysledek
Uklizeni fakt nemusim ale s pristrojem Sencor Aquino to jde samo. Jen ho zapnu a on vsechno vysaje i umyje najednou. Mam hotovo za chvili a podlaha se leskne. Konec otravy s mopem ted me uklid i bavi. Nejlepší je ale když se mi podaří něco vylít na podlahu, už žádný kýbl a hadr. Prostě vezmu ze stojánku přejedu tam a zpátky a je zase uklizeno
Nemusím tahat kýbl ani hadr.
Uklízí rychle a bez šmouh.
Šetří záda a čas.
SENCOR Aquino mám doma už pár týdnů a musím říct, že uklízení s ním je pohoda. Než se s kýblem tahat, tohle jen zapnu a podlaha jza chvilku čistá i suchá. Dobře saje, nezanechává šmouhy a krásně voní po čištění. Fakt mi šetří čas i záda.
nemá, drahý,nefunguje
Jsme nešťastní, stále ucpaný,hlási chybu, vůbec ne se psama, tak pro někoho se sterilní domácností, možná
stále při ruce
vysávání a vytírání v jednom kroku
samočištění
používám denně
poměrně dlouhá doba samočištění, ale klady převyšují tento hodinový proces
Nenáročná obsluha, velmi lehké ovládání i při manipulaci a vytírání. Poměr cena xXx výkon super.
Neustále ucpaný filtr při vysávání, je dobrý pouze na vytírání
Tichý, lehký, má pojezd, takže se člověk vubec nenadře, zajede až ke stěně, dá se docela sklopit, takže zajede i pod nábytek
Vybírala jsem mezi mnoha značkami a vybrala jsem velmi dobre