Stabilita motorky
Není potřeba kotvit do přívěsu
Hele super, i když se nám cestou utrhla jedna kurta, poznali jsme to až po dojezdu - motorka se ani nehla..

SEFIS MS-115095 přepravní moto stojan je podle recenzí stabilní a robustní produkt, který zajišťuje bezpečné upevnění motocyklu. Jeho konstrukce umožňuje jednoduché sestavení a ukotvení, i když někteří zmiňují drobné nedostatky v provedení kolébky. Celkově produkt splňuje svůj účel a je hodnocen jako výborný poměr ceny a výkonu.
Stabilita motorky
Není potřeba kotvit do přívěsu
Perfektní výrobek. Je úžasný
- cena
- jednoduchost
- robustnost
Stojan bez problému splní svůj účel na vozíku. Sestavení je brnkačka, pokud zrovna jako já nemáte "kuličky od sváření" v dírách pro šrouby :) Jediné co bych vypíchnul jako zápor je možná zpracování ukotvení kolébky. (pokud jsem nechytil špatný kus) Pánové z číny nemají úchyty navařené k tomu středovému plechu v ideálním úhlu :-/ kolébka při převracení dopředu slušně "pne" a prohýbá i ten plech na kterém je přikotvena nahoru. I na volno ji do přední pozice musíte tlačit a nedrží tam pokud nezatáhnete háček. Ale za ty peníze se s tím asi umím smířit - ty šrouby mají plastové vložky - ono se to časem nejspíš "ochodí". Uberu za to jednu hvězdičku - ikdyž je to stojan za pár kaček což je potřeba zase naopak vypíchnout ;-)
Masivní stojan ve kterém motocykl bezpečně drží. Plusem jsou i vazací oka přímo na stojanu, takže stačí upevnit stojan k podlaze a již není třeba řešit další kotevní prvky.
Trošku těžší, ale to je daň za to množství materiálu
Za tu cenu? No, neber to!
Stabilní, nemusel jsem ho ani šroubovat k vozíku
stojan je pevný těžký a stabilní jednoduché sestavení možnost ukotvení stojanu
a na stojanu jsou oka pro uchycení moto
Všechno v pořádku stojan funguje tak jak má složit jeho jednoduché vynikající práce pro m-style