Recenze Secoh JDK-S-100

Recenze Secoh JDK-S-100

Tato japonská membránová dmychadla jsou právem řazena mezi absolutní špičku ve svém oboru. Vzhledem ke stálé kontrole kvality a vysokému stupni preciznosti výroby jsou vyráběná dmychadla vždy s nejvyššími výkony, nízkou hlučností a prakticky bez pulzujícího průtoku vzduchu na výstupu z dmychadla. Mezi hlavní výhody těchto výrobků patří bezolejový provoz, minimální nároky na údržbu, nízká…

Halamka.tomas26. května 2024

Výkonný,určitě doporučuji oproti ,,60,, .Jsme 4 osoby a konečně nám čistička funguje tak,jak má...,,60,,.je proste slabá.Rozhodne se vyplatí si připlatit za silnější. Ušetříte hromadu starosti a času.Ovsem i tak doporučuji chodit se pravidelně do čističky koukat...vždycky se něco pricpe a pak je problém,ale profoknete a vše se díky ,,100,, opět srovná;)))

valach23. března 2024

Secoh JDK-S-100 má velmi dobrý poměr ceny a výkonu, využíváme jej ve škole k centrálnímu vzduchování 8 akvárií, kde funguje naprosto na jedničku.

Registrovaný uživatel2. února 2023

Zatím funguje skvěle ale je to jen 14 dní.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Mnohem kvalitnější a výkonnější než JDK 50