Sekačka Recenze Scheppach MS150-46 E

Recenze Scheppach MS150-46 E

Multifunkční travní sekačka 4v1 s pojezdem a elektrostartem. Benzínová sekačka Scheppach MS 150-46 E je ideální stroj pro středně velké pozemky. Je navržena na těžkou práci, dlouhou životnost, ale nezapomíná ani na všechny praktické a komfortní prvky usnadňující práci. Asi nejpohodlnějším prvkem výbavy je elektrické startování, kdy nastartujete pouhým zmáčknutím tlačítka.

Kosko2. srpna 2025

Startování, 1000m2 za 45min pri mulčování

Pri husté a vysoké trave cca 15cm slabší výkon

petra.nadvornikova24. června 2024

Elektrický startér je dar z nebes, už žádná urvaná ramena od lanka. Ale pokud zapomenete nabít startér, je lanko stále k mání. Velký koš, snadná obsluha, ani není tak hlasitá. Jako žena jsem vybírala sekačku s el. startérem, s pojezdem, funkcí mulčování a příznivou cenou. A vše toto Scheppach MS 150_46 splnila.

Na mne těžký, než ho dostanu přes práh do kůlny, pořádně se zapotím. Trochu rychlejší pojezd.

araneksedy26. dubna 2024

spolehlivá značka používám ji kazdý týden.

Registrovaný uživatel18. ledna 2024

Start na baterii

Po prvním sekání se nám zničil kryt řemenů pojezdu,koupil jsem nový, dopadl stejně, 3x jsem měnil řemen pojezdu, a nakonec se ulomilo lanko pojezdu u páky, za mě nejhorší stroj co jsem kdy koupil

Všechny plasty zespodu sekačky se rozbily,šroubky M4 nevydržely,a nůž je rozseknul,nikdy více, když sekala ,fungovala dobře

Registrovaný uživatel24. července 2023

Elektrické startování je ideální pro tatínka který je po mrtvici, ale hrozně chce všechno dělat sám. Perfektní sběr trávy, příjemný pojezd.

Při doručení nám nefungovalo startování baterií , byl vypadlí drátek (těžko se hledal)

Doporučuji je skvělá

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

zatím nevyzkoušeno

Jiří Man25. dubna 2023

Jednoduchý start startérem dobré naplnění koše

Rychlejší pojezd bez možnosti regulace

Registrovaný uživatel16. září 2022

elektrický starter snadná manipulace

potřeba lepší nůž na sbšr trávy

Registrovaný uživatel31. července 2022

zatím seká dobře počet stupňů nastavitelnosti výšky elektrický startér

zbytečně velká rychlost pojezdu

Registrovaný uživatel17. července 2022

Brzy k odběru

Firmu Domatech těžko najít schovaná. Sekačka špatně startuje na 10 pokus elektřinou. Po 5 hodinách provozu 10 dní po nákupu rozbité kolečko se kroutí a praská v něm. Doprava na reklamaci strašně složitá. Odvezeno 100 km osobně do servisu od té doby se neozvaly. A tráva už vysoká bude to za dva týdny na křovinořez. Děkuji

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Lehká ,dobře se s ní manipuluje .Startuje bez problémů .Koš se naplní celý.

Snad jen velikost koše

Jsem zatím moc spokojen

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Vzhled Spolehlivost Cca14dni

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Zatím jednou použito a vše ok

Registrovaný uživatel15. července 2021

Skvěle seká, velmi snadno se startuje nejen tlačítkem, ale i ručně

Rukojeť je hodně vysoko, ideální na člověka cca 190cm,hodilo by se nastavení výšky. Pojezd rychlejší než je obvyklé,také bez možnosti nastavení...