Vrátky stůl který drží jen na dvou sroubkach a k tomu je plechový,vůbec podle popisu.
Čekal jsem lepší kvalitu,

Čekal jsem lepší kvalitu,
Pilovy pas se posunuje dopredu a nelze docilit rovneho ani kolmeho rezu vodici valecky nedosahnou na pilovy pas technicky nedokonale.
Nevím zatím jsem s tím nedělal
Pásová pila byla neseřízená všechno jsem musel seřídit
Cena ,výkon a předpoklad velmi shodné
Pracnější doladění pilového pásu,ale nic hrozneho
Celkový dojem i praxe dobré
odpovídá očekávání
Byl to dárek!
Pro mé kutilské práce plně dostačující, překvapilo mne, že je poměrně přesná, za tu cenu ideální.
Jak jsem již napsal, pro mne žádné nedostatky.
Koupeno pro manžela jako vánoční dárek...je nadšený a už na ní pracuje.
Byl to velký a těžký dárek na ukrývání.
cena , pro malé práce dostačující
Trochu jsem "bojoval" se seřízením (nejsem od řemesla, práce se dřevem je koníček v pozdním věku), návod je perfektní, vyzkoušel jsem před malou chvílí a zatím super. Jak jsem mohl doposud být bez této mašinky!
Nemá žádnou výhradu
Pro hobby perfekt!
Zatim neni poradne vyzkousena.
Velikost
Nemá vodící kladky na pilu
Lehký .přenosný
Chybí osvětlení/vyloženě by se hodilo/
Vodítka se hýbou, jsou to hrkávky
Ale jinak šikovná mašinka s dvěma listy navíc
použit zatím krátce, trochu uhýbá při řezu, snad třeba seštelovat, sůl se jeví stabilnější, asp. dle mých doposavadních zkušeností.
Výborná pré domácí kutily spokojen.Jako důchodce používám často.
Plně dostačující pro domácí použití
Dobrá cena
Horší pravítko na řezání úhlů
Cena, hmotnost, příslušenství
Poměrně volné vedení horního oporu pásu. Nutné připojení na odsávání nebo časté čištění spodní skříně.
Na hobby použití dostačující.
Velmi rychlé vyřízení objednávky.
Stroj pro kutilské práce vynikající
Pila splňuje to co jsem od ní očekával.
Pěkná pilka ,jednoduchá na udrzu
Slabý motor,nekvalitní pilové pasy