Pásová pila Recenze Scheppach HBS261

Recenze Scheppach HBS261

HBS261 je ideální pásová pila pro vaši domácí nebo řemeslnou dílnu. Díky dvěma rychlostem je stroj schopný provádět čisté řezy v různých materiálech i ve dřevu různé tvrdosti. Základem stroje je silný a tichý indukční motor s moderní bezuhlíkovou technologií. Stůl je naklápěcí v rozmezí 0° až 45°, má možnost prodloužení a je vyroben z odolné litiny.

Registrovaný uživatel27. října 2025

Dnes jí přivezli, řezal jsem téměř dvě hodiny, přestávka tak na cigáro, zatím velká spokojenost. Bříza na kolečka do 7 cm průměr. Čistý řez, tichý provoz, nulové vibrace.

Za mně doporučuji.

Woodywork26. srpna 2025

Na pohled,a propagaci krásná,ale jinak stojí za totální lejno,sory ale je to tak. Budu ten krám reklamovat,ten krám nezvládne absolutně nic kloudného,radej řezat ručně než tenhle stroj který se neustále zasekava,fakt krám.

Všechny na které si člověk může vzpomenout

Šmejd,radej nekupovat

milanvojtacek30. července 2025

Velmi spokojen pro mé potřeby. Není na dlouhé řezání, jak píší v návodu - 20 min a přestávka. Takže pro hobby použití skvělá. Rychlé sestavení. Ubral jsem hvězdičku kvůli nastavení spodního kola (pás měl tendenci sjízdět a než jsem přišel na to proč, zničil pás plastovou vložku). Za mě dobrá koupě.

alexandr.branda20. července 2025

splňuje požadavky.

Petr S.24. května 2025

Mohla by to být fajn pila s dobrým poměrem cena/výkon, bohužel mi přišla poškozená a zatím se mi ji nepodařilo zprovoznit tak, abych s ní byl spokojený a nemám chuť ji někam posílat na reklamaci.

kareltupy16. dubna 2025

Dobré zpracování

Špatný návod, výkon neodpovídá skutečnosti, kupoval jsem silnější motor kvůli tvrdému dřevu ale na to opravdu nemá

Výkon neodpovídá popisu využití. Váš technik my poradil jiný pilový plát který jsem zaplatil ale výsledek žádný. Výrobce by měl psát skutečný výkon.

jhfly9. února 2025

Po seřízení pilka řeže jak má, je přesná a má dostatečný výkon. Za tu cenu super.

Zatloukal195131. ledna 2025

Pro drobné kutilství jsem spokojen

michalpreiss5711. ledna 2025

Dobrá cena

Pro laika náročné seŕízení stroje

Kvalita a cena jsou úmerné

kozar.p2. ledna 2025

Ještě jsem nezkoušel něco ,po čem by bylo možné říci je to moc dobrý stroj.V cenové kategorii je ale co do zpracování, možno už teď napsat,že se mi pila zamlouvá.Uvidím.

mirda.drak16. prosince 2024

Ještě jsem nepoužil dárek k vánocům

Luboš28. září 2024

Kvalitní a celkem přesná pásová pila. Po jemném deřízení, to je vždy když třeba měníme pilový pás, tak řeže dobře a jsem s ní spokojen.

Na to co dokáže a ze jakou cenu jsem ji koupil jsu s ní spokojen

Dobrá koupě

Registrovaný uživatel9. září 2024

pomerne presná píla

nejasný návod na poskladanie

za tu cenu hodnotný pracovný nástroj pre hobby

josef.ambroz4. května 2024

Pro mne vyhovuje.

Doporučuji. Pro modeláře. Výhodná cena.

pavelzdrahal12. dubna 2024

Vcelku dobrá pila

pajapolacek13. března 2024

Dobrý den, Tuto pilu jsem zakoupil z důvodu rozumné ceny za to, co nabízí. Využití je občasné.

mirbar645. března 2024

Pro kutilství plně dostačující

s koupí jsem zcela spokojen §

Registrovaný uživatel2. února 2024

Parádní stroj krásná práce.

tomiskavac3. ledna 2024

Možnost řezu až 120mm vysokého. Jeden pilový pás navíc. Rozšiřitelný stolek. Přijatelná cena.

Ne zcela vyvážená kola. Ne zcela kvalitní pilové listy. U sváru je na zadní straně zvlněný. Potřebuje hodně času na seřízení. Pak ale bez problémů i s originálním pilový pásem řeže 1,5mm tlustou “dýhu”.

Za tu cenu je to dobrý kup.

palenikjan31. prosince 2023

Nie je bezchybná ale pre moje kutilské potreby výborná.