Elektrokolo Recenze Sava Deck 9.2+ 20 Ah 29" modré/bílé 2022 XL

Recenze Sava Deck 9.2+ 20 Ah 29" modré/bílé 2022 XL

S elektrokolem Sava Deck 9.2+ může jet do práce nebo s rodinou na výlet úplně každý. Poháněné je středovým elektromotorem Bafang M500. Baterie s články LG disponuje kapacitou 731 Wh.

1 recenze

Jiří Pešek28. září 2023

Jsem na rozpacích jak kolo ohodnotit. Elektrokolo jsem si koupil, protože má nadprůměrnou kapacitu baterie 20Ah. Má navíc karbonový rám.

U zakoupeného elektrokola je špatně spasovaná baterie s rámem a př jízdě se ozývají zvuky praskání a vrzání od uchycení přední vidlice. Zjistil jsem, že příčinou je zaklapnutá baterie, která se odírá o rám. čím je teplota vzduchu větší, tím také je větší to vrzání. Zřejmě roztažnost materiálu. Vrže to na místě i při zabrzděném předním kole, a to dost hlasitě. Vypadá to, že by se kolo mohlo rozpadnout. Budu kolo reklamovat a uvidím jak se výrobce k problému vyjádří. Kolo má najeto pouhých 10km, ale bohužel je po 14denni záruční době na vrácení.

Jsem z kola zklamaný. Uvidím jak dopadne reklamace.