Vysavač Recenze Samsung Jet 85 Complete VS20C8524TB/GE

Recenze Samsung Jet 85 Complete VS20C8524TB/GE

Samsung Jet 85 Complete VS20C8524TB/GE je tyčový bezsáčkový vysavač, který kombinuje vysoký výkon s lehkou konstrukcí. S hmotností pouhých 2,43 kg je tento vysavač snadno ovladatelný a šetrný k vašemu zápěstí. Jeho vysoký sací výkon 210 W a rychlost až 135 000 ot./min zajišťují účinné a energeticky úsporné vysávání. Samsung Jet 85 Complete je vybaven systémem multicyklónové vzduchové filtrace,…

Registrovaný uživatel21. září 2025

Nejlepší pomocník v domácnosti co jsem kdy měla. Mám i robotický vysavač, ale zvířecí chlupy jsou problém a Samsung jet 85 complete si s nimi hravě poradi. Dokonce vysavam na 2 stupeň ze 4 a vše díky světlu vidím a vysavá na 1*.Od te doby co ho mám, mě vysávání baví a vse je hotové za 15 minut. Nabíjení trvá méně než uvadi výrobce a manipulace je velmi jednoduchá a lehká. Dávejte si pozor na cenové výkyvy u různých prodejců, liší se o dost a je dobre si vysledovat nižší cenu.Každý týden to mění.

k00846. září 2025

kvalita zpracování a materiálů velký výkon i na režim normal (2. ze 4) tichý a zvuk není nepříjemný 4 úrovně výkonu displej ukazuje čas do vybití u jednotlivých režimů i čas nabíjení tepání u hubice na koberce světlo u hubice na tvrdé podlahy nabíjení jen 2 hodiny oproti inzerovaným 3,5 h.

trochu těžší vysypávání prachu je složitější než u našeho starého, tam stačilo jen odklopit víčko jednou rukou.

Skvělý vysavač, rozhodně doporučuji jet 85 než nižší řady kvůli výkonu, světlu a displeji s informacemi.

ulenka18. května 2025

Snadné používání Led světlo na kartáči Ohýbací trubice Rychlé dobíjení Ukazatel zbývající doby do vybití Možnost dokoupení mopu

prchi.m26. ledna 2024

lehký a učinný