Vysavač Recenze Samsung 90 Complete VS20R9046T3/GE

Recenze Samsung 90 Complete VS20R9046T3/GE

Samsung Jet 90 complete je k nezaplacení pro kvapný úklid domácnosti. S funkcí 2v1 budete moci vysávat s tyčovým anebo jako s ručním vysavačem, díky němuž se snadno dostanete k nečistotám na povrchu nábytku. Jestliže si chcete vybrat podle povrchů, jež budete muset nejčastěji uklízet, tyčový vysavač Samsung je správnou volbou na všechny druhy podlah, na koberce, na tvrdé podlahy, na měkké…

Arecenze.cz
Hodnocení: 88 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Model Samsung Jet 90 Complete v našem testu vykazoval v ohledu vysávání celkově velmi dobré výsledky. Potěšil nás navíc i rychlým nabíjením nebo kvalitním stojanem. Zaostává naopak díky absenci osvětlení hubice, průměrnému displeji nebo nádobce bez automatického vysypávání.

Více na Arecenze.cz

Velice dobré výsledky vysávání

Velmi rychlé nabíjení

Kvalitní stojan s nabíječkou na druhou baterii

Nádobka nemá automatické vysypání

Pouze jednoduchý displej

Bez osvětlení hubice

Registrovaný uživatel29. května 2023

Funguje jak má, překonal naše očekávání, účinností se vyrovnal vysavačům v domácnosti (které jsme doma měli, neporovnávám s průmyslovým vysavačem) pro běžný úklid.

Cena (nakoupeno však v akci). Ale i přesto snad životnost stroje a jeho účinnost v čase ukáže na správnost rozhodnutí k nákupu.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Velký výkon, skladný, nabíjecí stanice, bohaté příslušenství

Trošku vyšší váha