Recenze Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0WO

Tento vysavač zvládne uklízet podlahy, koberce, běhouny, čalounění, větší kousky nečistot a zvířecí chlupy. Díky mopovací Aqua hlavici můžete vysávat i vytírat zároveň. Vysavač Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0WO je vybaven digitálním motorem se sacím výkonem 150 air wattů a technologií automatického přizpůsobení sacího výkonu podle typu povrchu a míře nečistot. Flexibilní hubice spolu se…

valal683. září 2025

velmi praktický a kvalitní výrobek

vhanzlik123420. května 2025

hodně příslušenství

mala vydrž baterie

nedoporučuju

Jana Meluzina24. dubna 2025

Tento vysavač je těžký do ruky, málo saje a na vytírání se také moc nehodí. Opravdu mě zklamal a proto ho nikomu nedoporučuji. Za ty peníze opravdu bída.

Těžký, drahý a nic moc.

Petr P.13. prosince 2022

Nejsem omezen v pohybu šnůrou do sítě. Díky ohebnému nástavci se dostanu i pod postele a skříňky. Výkon vysavače je dostatečný pro běžné vysávání i vytírání (Aqua hlavice). Vysavač si automaticky upraví výkon dle typu podlahy. Jednoduchá manipulace při vysypání nádoby s prachem.

Někomu se může zdát při delším používání těžší.

Toto je náš první bezdrátový a bezsáčkový vysavač a splnil všechna naše očekávání. Baterie vydrží na cca dvojí vysávání běžného bytu (2+1), což pro naše potřeby je dostatečné a proto jsme vybrali tento typ, který má menší kapacitu baterie než vyšší modely od Rowenty, ale zase je o něco lehčí.