Vysavač Recenze Rowenta Swift Power RO2981EA

Recenze Rowenta Swift Power RO2981EA

Rowenta Swift Power RO2981EA nabízí vysoce účinný úklid prachu v praktickém kompaktním provedení. Tento bezsáčkový vysavač usnadňuje každodenní péči o domácnost. Pokročilá cyklonová technologie zajišťuje vysoký stupeň separace prachu ze vzduchu, a tím i dlouhotrvající výsledky úklidu. Sací hlavice přináší optimální výkon, vylepšená technologie Effitech zase zajišťuje dokonalé výsledky na tvrdých…

Arecenze.cz
Hodnocení: 79 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Rowenta RO 2981 EA je kompaktní a lehký vysavač, ideální pro menší domácnosti nebo automobily. S bohatým příslušenstvím zvládne úklid zvířecích chlupů i parket, ale postrádá některé funkce a nemusí vyhovovat vyšším uživatelům. Jeho 1,2litrová nádoba není příliš velká, takže pokud hledáte model s více funkcemi nebo větším objemem, zvažte Hoover XP 25011.

Více na Arecenze.cz

f.starling3. listopadu 2025

Cena, výkon, spolehlivost, údržba

Palec hore

petulkkaaa16. července 2025

Perfektni ,jsem moc spokojena,ma dost příslušenství a hlavne perfetne saje ma obrovsky vykon ,to jsem nemela krome Karcher vysavace u zadneho. Jsem moc spokojena a mohu urcite doporučit mame psa,chlupatou kocku a jralika co dela neporadek,vse s prehledem vysaje!

Jediny zapor ale neni to az tak zapor,jako spise me mrzi ze nema delší kabel

Jarka12. března 2025

Velmi dobrý sací výkon, lehký, tichý. Snadný na údržbu. Tvrdou podlahu vysává perfektně, i v rohu pavučiny a drobné nečistoty. Hlavice je plochá, takže s ním zajedete dobře pod nábytek.

Nástavec s turbokartáčem by mohl být širší. Pro silný sací výkon, který se špatně ovládá a který je pouze na tyči, se s ním nedobře vysávají koberečky, které vcucne a vlastně nemůžete nic. Koberec musím přidržovat nohou, aby to nějak šlo. Máme doma jen koberce kusové menší, které nejsou přes celý pokoj.

Poměr cena a výkon perfektní. Určitě doporučuji. Využijeme i pro úklid auta.

Registrovaný uživatel27. prosince 2024

Malý a přitom výkonný

Zatím používáme krátce

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

lehoučký , přenositelný do patra

obávám se jak dlouho vydrží plastový uzávěr při vysypávání odpadu

potřebovala bych vědět zda se dá dodatečně koupit výsipová nádoba

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Vysavač jsem viděla v provozu u vnuka,je to perfektní pomocník.Je skladný krásně vysaje ,používám ho každých 14 dní.

Registrovaný uživatel6. března 2022

Nevim byl zo darek. Ale asi spokojenkst.

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Malý , výkonný

Registrovaný uživatel14. července 2021

Vyhovuje našim představám.

Celková spokojenost i s doporučením.