Vysavač Recenze Rowenta Silence Force Extreme Turbo Animal Care RO6477

Recenze Rowenta Silence Force Extreme Turbo Animal Care RO6477

Podlahový vysavač Silence Force RO6477 přináší kompaktnost, praktičnost a výkonnost do vaší domácnosti. Uklízejte snadno, rychle a zároveň ekologicky s tímto praktickým pomocníkem od značky Rowenta. Klíčové vlastnosti - tichý a efektivní motor EffiTech - 5 stupňů výkonu - 3stupňová HEPA filtrace - ekologický filtr High Efficiency - hygienické sáčky Hygiene+ - bohaté příslušenství…

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 86 %Odborná recenze

Vysavač jsem vybíral celkem dlouho a prošel fůru diskuzí, informací výrobců, prodejen i zahraničních testů. Ale vyplatilo se a vybral jsem podle mě ten nejlepší vysavač, který jde aktuálně koupit – alespoň pro mé potřeby. Tj. musí perfektně vysávat plovoucí podlahy i kočičí chlupy na koberci. Musí být tichý (aby nebudil dítě a nestrašil kočku). A musí být vhodný pro alergiky (takže HEPA filtry a dobrá konstrukce). Proč jsme nakonec vybral tento vysavač?

Více na

Skvělý výkon

Ergonomie

Nízká hlučnost

Cena

Registrovaný uživatel13. února 2021

Nemohou s nim vysavat deti, je moc silny.

matej.bosak22. června 2020

Výkonný stroj! Kvalitní příslušenství na vše možné.

Registrovaný uživatel2. června 2020

Vysavač jsem vybírala podle recenzí,mnou vybraný nebyl na skladě,toto je alternativa. Dobře vysává , má hodně doplňků a je tichý .používám jej cca 4x týdně

Překvapilo mne jak malý má sáček, je stejně velký jako u malých vysavačů ,takže se používání prodraží. Vadí mi držák (rukojeť) stačila by mi tyč jako u ostatních vysavačů,snad si zvyknu.

Jsem celkem spokojená.

Registrovaný uživatel4. května 2020

- velmi tichý, dobře vysává - bohaté příslušenství (ani nevyužijeme vše)

- zápor se netýká produktu, spíše konkrétního výrobku - vysavač dorazil s nefunčním navíjením napájecí šňůry, čehož jsme si všimli až po vysátí asi 100m2. Následovala reklamace (OK, perfektní). Kromě špatného navíjení napájecí šňůry prý byl zanesen HEPA filtr. (po vysátí 100m2 se mi to zdá divné). - v názvu má vysavač 'Animal Care', očekával bych automatické 'řezání' navinutých chlupů na rotační kartáče (nutno odstraňovat ručně - je na to upravený rotační kartáč)

Registrovaný uživatel31. prosince 2019

slušný výkon, pěkný design

za hodně peněz hodně muziky

Registrovaný uživatel7. září 2019

Vysavač je naprosto NEPOUŽITELNÝ !!! Nedá se s ním vysávat ŽÁDNÝ koberec !!! Koncovka se přisaje a nedá se s hubicí pohnout dopředu. Přestože jsem měl výkon na minimu a zkoušel jsem šest různých druhů koberců. Je to neuvěřitelné, ale je to tak, naprosto nepochopitelné !!! Vysavač, s kterým se nedá vysávat koberec !!! Dalším zklamáním je hrozně krátká hadice od vysavače k ručce, jen 1,5 m (pro srovnání konkurence má 2m, je to o užitečných 0,5m víc, neboli o 25% víc) !!! To nutí tahat stále vysavač sebou a s trubicí se nedá pořádně rozmáchnout dopředu a k sobě !!!

KOUPĚ JE NAPROSTÁ CHYBA, musel jsem investovat dalších 1000 Kč do jiné koncovky na koberec (ta hlavní). Což u už tak drahého vysavače je naprosto nepřijatelné, konkurence je mnohem vychytanější a levnější.

Registrovaný uživatel23. června 2019

Malá kolečka

Registrovaný uživatel12. května 2019

Tichý, dobře saje, dobře se drží

Při odpojeni hadice pro uskladnění zůstane sáček otevřený. Pro uzavření se musí odcvaknout kryt.

Registrovaný uživatel14. května 2018

Tichý, výkonný, super nástavce ve výbavě.

Registrovaný uživatel8. dubna 2018

Vysoký výkon, tichý chod, dlouhý přívodní kabel

Výborný vysavač, sice cena kolem 6 tisíc, ale investice se opravdu vyplatí.

Registrovaný uživatel29. března 2018

je super,po dlouhé době lux který mi vyhovuje,perfektně vysává koberce