Malý příkon,ale velký výkon,.srovnatelný s vysavačem elektrolux s výkonem 2200 w,který jsem používal cca 15 let.Tichý a lehce ovladatelný.Splňuje veškeré mnou očekávané požadavky.Absolutní spokojenost.
Není co dále dodat.

Není co dále dodat.
Rowentu jsem vybrala na doporučení známých, kteří mají vysavač už několik let.
Výhodou je možnost regulace vysávání, velké množství nástavců a není tak hlučný. Jsem velmi spokojena.
Super tichý, perfektně vysává.
Vysavač Rowenta má již 10 let syn a je naprosto spokojen. Takže moje volba byla jasná. Nato, že vysavač má příkon 400 wattů vysává perfektně a hlavně je super tichý!
Vysavač je tichý, při nízkém příkonu má velký sací výkon.
Je těžký, horší manipulace, spousta nástavců, někdy až zbytečných, chybí mi turbo kartáč na koberec.
Ještě jsem nenašel vysavač, který by byl naprosto ideální. Celkově nadprůměrný.
Tichý,
Láme se hadice
Tichý, hodně příslušenství.
Doporučujeme
Vysává perfektně, je i nadstandardně tichý.
Bohužel délka hadice - je poměrně krátká a madlo, za které je nutno ji držet, není příliš praktické, ne všude se vejde.
Tichý, výkonný a má dlouhý napájecí kabel. Dobré je i foukání nahoru ke stropu. Mile překvapil při vysávání prachu z broušení sádrokartonového tmelu.
Zatím bez nedostatků-