Opravdu tichy

Opravdu tichy
Saci vykon
Pohyblivost pri vysavani
tichý chod, spolehlivost
tichý, dlouhý kabel = velký akční radius
manželce nevyhovuje ergonomika držení a vyšší váha trubky s držadlem;
já nerozumím, proč se hadice od tohoto vysavače nedá použít s naším starším vysavačem téže řady silence force. považuji to za plýtvání zdroji.
Nejlepší vysavač jaký jsme kdy měli.Velmi tichý s velkým sacím výkonem.
Je to už naše několikátá Rowenta, takže to byla přirozená volba. Hezký design.
Nyní ho nepoužívám a uvažuji o koupi menšího. Viz zápory.
Bohužel vysavač nesplňuje moje představy. Oba předchozí byly lehké a příjemné k užívání. První byla před lety Rowenta Dymbo, což byl skvělý vysavač do malých prostor. Tohle je hnusně těžká "kráva", se kterou se obtížně manipuluje, podlahová koncovka je obrovská, takže se s ní nedostanu do úzkých prostor. Tyč je snad z kovu na tanky, příšerně těžká, takže vysát pavouka na stropě je značný výkon. A to se ještě musí odpojit podlahová trubice, což jde obtížně. Rozhodně nedoporučuji starším lidem. Tohle se Francouzům nepovedlo. Celkově je vysavač nemotorný a zabírá mnoho místa. Vhodný tak jedině do rozlehlých prostor a nikoliv do malého domku.
Rozhodně nedoporučuji!!! Jedině snad pro svalnatce s rozlehlým domem.
nejlepší vysavač který jsem kdy měla, doporučuji, nelituji peněz
žádné zápory nemá
Vysává jak má, motor není téměř slyšet
Chyběla nám štěrbinová hubice, všechno příslušenství bylo v krabici, jen ona ne. Až po reklamaci u výrobce se zjistilo, že je schovaná ve vysavači (tedy spíš naše chyba). Tato "reklamace" však byla "vyřízena" během jednoho dne, takže také super.
Díky tomu, že trubky vysavače jsou kovové, je manipulace při vysávání fyzicky náročnější pro starší lidi.
Tichý, výborně saje,... Za mě top
Famozne tichej vysavac!!
* Misty over engineered. Napr. zbytecne rozpojovaci pojistky na trubici a hubicich, trubky zbytecne bytelne a tudiz tezke, etc.
* Zadny z 4 dodanych nastavcu se neda pouzit na koberce! Prisavaji se, nejde s tim hnout
Bezpochyby kvalitni vysavac, ale ve vysledku ne uplne dobre pouzitelny... Skoda! :(
Tichý provoz
Tichý vysavač, skvěle saje.
Super tichý, šikovné příslušenství, dobře saje.
Mohl by být o trochu menší.
Nejlepší vysavač,jaký jsem kdy měla.Silný,lehké ovládání,snadná výměna sáčků.
Neváhala bych si tuto značku opět,příště koupit.
Skvělý - nejlepší.
velmi tichý
těžší
Ultra tichý
Tichý vysavač
Silný sací výkon
Hodně šikovného příslušenství
Dlouhý kabel
Za super peníze, skvělý vysavač a levné příslušenství k dokoupení ( sáčky snadno člověk sežene ). Opravdu vynikající sací výkon a tichý chod.
Tichý. Výborně saje.