Sekačka Recenze Riwall RPM 5135 4v1

Recenze Riwall RPM 5135 4v1

Sekačka Riwall RPM 5135 4v1 je rotační typ sekačky, která je poháněna benzínem. Tento druh pohonu zaručuje silný a tichý chod motoru o výkonu 2600 wattů. Motor má objem 139 cm3 a je vybaven systémem OHV, což zajišťuje snadné startování. Sekačka je navíc vybavena pojezdem, což usnadňuje manipulaci se sekačkou.

jarkahumlova1. dubna 2025

Nejdříve musím sekačku vyzkoušet

pprusek28. ledna 2025

- mám již tento typ potřetí a jsem s nim spokojen - spolehlivost, snadná údržba - 2x měsíčně cca 2500m2

Milo9. července 2024

Špatně startuje

nohac.m1. července 2024

Motor pracuje v pořádku.

Rychlý pojezd

Myslím, že si porozumíme

onemanshow12. června 2024

slušná sekačka

boční výhoz je problém, výrobce měl uvažovat o lepším uchycení difuzéru výhozu. Při sebemenším dotyku s terénem, nebo krajem difuzér nedrží. Je pouze zaháknut a to opravdu nemůže fungovat jak má., Když jsem oddělal i boční ucpávku, tak výhoz posečené trávy lítá člověku do obličeje a na tělo a to si taky nepřejeme. Do koše nesbírám, protože mám velké plochy na sečení a potřebuji mulčovat ...... jinak je to slušná sekačka ...

OK až na to mulčování ....

Karel Batík12. června 2024

Dobře plní koš Startuje na drc

Vyšší hlučnost Nejvetsi nevýhodou je pro mě konstrukce unašece nože kdy sekačka nemá střižné kolíky ale nůž drží pevně při kontaktu s kamenem či nerovnosti se tedy nůž neprotočí a okamžitě dochází k ohnuti klíčové hřídele.

hadrdisk5. června 2024

Velký záběr, rychlý pojezd, celkem tichý chod a startování je poměrně lehké.

Kolečka by mohly mít lepší vzorek... občas začne hrabat.

Za rozumný peníz dost dobře hrajou :)

Dana Slapakova23. května 2024

cena-vykon

uvidim casem

jaroslav1beranek6. května 2024

Jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel12. dubna 2024

Cena Výkon OK Pojezd Velká kolečka Rozsah nastavení výšky sečení

Návod k ničemu, nepopsána obsluha, účel nástavců, startovacího “sytiče”, nic takového. Pouze bezpečnostní instrukce a alibistické pokyny k údržbě. Složení nepopsáno v návodu a i když vypadá triviálně, tečou u něj nervy Bral bych pomalejší pojezd, ale zas tak to nevadí Po naklonění na stranu pálí olej, pokud je hladina na max. Z výfuku pak kde bílý dým. Nastavení výšky zvedá pouze jednu stranu sekačky, přijde mi, že to na obou stranách není stejné.

Má své mouchy, ale tu šířku s pojezdem za lepší peníz nekoupíte. Asi bych ji i navzdory nedostatkům koupil znovu.

Registrovaný uživatel8. října 2023

Jede jako drak a nebojí se ani trochu vyšší trávy

Nemusí trávu s rosou

Počkejte až tráva uschne od rosy nastartujte jde docela potichu a za chvíli máte angličák

Lebedas Pavel11. září 2023

Motor dobře startuje. Otázka od koho motor pochází.

Neustále se vše povoluje. První reklamace , povolené a vypadlé šrouby startování. Sekačka v záruce. Druhá reklamace prasklý řemen pojezdu. Reklamace neuznána.

Mimo motoru vše ostatní špatná kvalita. Už bych tuto sekačku nekoupil.

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

dobry sber po vsech strankach dobry

Registrovaný uživatel23. července 2023

Bezproblémová

Registrovaný uživatel3. června 2023

Asi po 3 týdnech se mi ulomilo přední levé kolo. Na žádost o záruční opravu nikdo nereaguje. Plastové kola k ničemu. Určitě nedoporučuji kupovat. !!!!!!! Jsem velmi nespokojená.

Nekupovat je to čínský šmejd.

Registrovaný uživatel23. května 2023

odpor převodovky při pohybu bez zapnuté převodovky,dále špatné startování při teplém motoru někdy nelze ani nastartovat.

Registrovaný uživatel12. května 2023

Výborná sekačka za ty peníze.Startuje na poprvé,docela tichá,spokojenost.

Víčko na nádrž benzínu má jemnější závit,pozor na křivé našroubování.

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

pěkně ovladatelná

Dobrý, ale ne zrovna podrobný návod. Cituji: sundejte kole a promažte je.......ale jak? množství- oleje- první náplň- kolik? vždyť stačí napsat 0,5litru a je jasno. Ale jinak jsem spokojený, moc.....oproti tomu, co jsem měl

Registrovaný uživatel13. února 2023

Cena + výkon

5 hvězd

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

-sekačku jsem použil zatím 2x -velká spokojenost se zpracováním a výbavou stroje -výborná ovladatelnost, ideálně nastavená rychlost pojezdu