Sekačka Recenze Riwall RPM 4735 P

Recenze Riwall RPM 4735 P

Multifunkční travní sekačka Riwall RPM 4735 P 3v1 bez pojezdu silný, tichý a lehký motor o objemu 146 cm3 se systémem OHV a snadným startováním. Nová moderní konstrukce motoru, splňující novu emisní normu Euro 5. Nízká spotřeba, vysoký točivý moment pro práci v husté trávě. Nově tvarované vysoké šasi pro perfektní sběr trávy a sekání blízko obrubníků.

Suvikum22. července 2025

Super cena

Startovací provázek!!! chce to větší uzel ,po druhém startu mi zůstalo madlo v ruce provázek se dostal do startéru, musel se objednat celí noví startér

Takže je to spíše vítka výrobci!! S obchodem jsem byl spokojen

smetanky121. února 2024

Líbi se mi, nemá pojezd !!

Ještě nevyzkoušené !!!

Registrovaný uživatel9. září 2023

určitě doporučuji, patří k těm nejlepším

Registrovaný uživatel22. června 2021

Výkon bych očekával o něco větší, ale asi odpovídá ceně a výkonu.

Registrovaný uživatel16. července 2020

Cena,myslím že hobby provedení tomu odpovídá . Zatím po zatěžkávací zkoušce výsledky maximálně uspokojivé.

Rozhodně nikdo nevěřte tomu že nemá problémy s vzrostlou trávou, boční výhoz se takřka ihned ucpe a množství trávy vám shodí řemen pojezdu. Plast na boční výhoz je jen na golfový trávník .

Zatím po všech kladných i záporných zkušenostech mohu jako zkušenější uživatel vzhledem k ceně jen doporučit.