Kočárek Recenze RIKO Basic Pastel 2v1 2019

Recenze RIKO Basic Pastel 2v1 2019

Kočárek Basic je volba pro ty, kteří hledají kvalitní kočárek s garancí renomované společnosti, a to v módním stylu a za velmi přijatelnou cenu. Jedná se o multifunkční kočárek s možností montáže autosedačky. Lehká korbička s nastavitelným opěradlem nabízí funkci houpání. Výhodou jsou velká pneumatická odpružená kola s kuličkovým ložiskem a přední kola s aretací.

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Asi jen to že se nejdříve tvářili celkem profesionálně a milé, poprvé sami volali, kdy cca má kočár přijít ale od té doby hrůza.

Na kočárek, jsem koukala delší dobu takže jsem se rozhodla právě pro něj což byla chyba. Celková kvalita kočárku nic moc chápu že za ty peníze to nebude úplně žádná sláva, nicméně mi přišla poškozená autosedačka, kterou jsem se rozhodla reklamovat po domluvě s Paní po telefonu. Do teď mi nepřišla ani autosedačka a ani žádné vyjádření. Nejdřív jsem volala s Panem, který mi řekl že ten den ji posílají ( středa) a přijde nejpozději v pondělí avšak ani v pondělí objednávka nebyla tak jsem se rozhodla znovu zavolat s tím že mi to zvedla tentokrát Paní, která mi tvrdila že autosedačku má už Ppl a tak nechápe kde se stala chyba že nedošla, řekla že jim zavolá a hned mi dá vědět, NESTALO SE A NIKDO SE NEOZVAL. Tím pádem jsem tedy volala i v úterý a opět to zvedla nějaká Paní, která byla dost mimo dle mého názoru, jediný co jí totiž šlo bylo to že se výsměšně smála, tvrdila že se zeptá kolegy, kdy bylo cca půl minuty možná minutu v telefonu ticho a následně mi řekla že tu autosedačku zrovna jdou balit, po tom co jsem jí řekla že ne zajímavé že mi den předtím tvrdili že jí už má Ppl se začla jenom smát. Ptala se mě na věci jako proč jsem autosedačku vracela a připomínám že jsem posílala i fotky zničené autosedačky do emailu a pak jsem ji předala přepravci a nechala k nim poslat a ani to nevěděla. No do teď mi autosedačka nepřišla takže jsem zvědavá jestli se jí vůbec někdy dočkáme.

Znovu bych odtud už nic neobjednávala po téhle zkušenosti, naprosté zklamání.

Registrovaný uživatel5. října 2021

Díky stabilní konstrukci je vhodný i do terénu Snadná manipulace Zatáčecí přední kolečka (komu vadí, může kolečka snadno zajistit) Velká korbička Nízká cena vůči vysoké kvalitě

Registrovaný uživatel30. března 2021

Lehký, snadno se skládá, do města i do přírody ideální

Registrovaný uživatel26. února 2021

Hodně kvalitní kočárek za příjemnou cenu. Venku ještě nevyzkoušen.

Musíte si dokoupit síť proti hmyzu a pláštěnku.

Varianta Pink
Registrovaný uživatel13. září 2020