Odsávačka hlenu Recenze Rhino Horn Junior Konvička na výplach nosu

Recenze Rhino Horn Junior Konvička na výplach nosu

Konvička Rhino Horn Junior je speciálně navržená pro děti ve věku 4 až 12 let. Oproti originální konvičce Rhino Horn je její objem asi o 1/3 menší, tedy cca 200 ml, a je tak vhodnější pro dětskou ruku. Menší je i ústí nálevky, které se tak lépe hodí pro menší dětský nos.

votavovakrispi12. dubna 2024

Funguje tak jak by mělo.

Registrovaný uživatel19. října 2023

Syn přes rok trpěl na vlhký kašel, hlavně v noci ho to trápilo. Vyzkoušeli jsme snad vše, co šlo, nakonec jsme sáhli po konvičce a nevím, zda to byla náhoda nebo opravdu tak moc pomohla, ale kašel ho po roce přesel. Jsou mu 4 roky a výplachu se trochu boji, tak se nám nepodaří vylít konvičku celou, ale i tak vždy vyteče hlen a konvička pomáhá.

Registrovaný uživatel20. září 2023

Konvička je mnohem šetrnější než odsávačka nosu. I pro dospělého člověka to je velký pomocník při rýmě.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Překvapil mě pozitivní účinek na nosní dutinu. Koupila jsem pro syna 3,5 roku. Ten konvičku použít odmítá, ale 7-letá dcera to zvládla. Já jsem si nos taky propláchla. Bála jsem se, že to bude nepříjemně, ale nic jsem necítila, voda tekla jen tam kam má.

Registrovaný uživatel12. července 2022

Úžasná opravdu pořádně vyčistí nos

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Pomáhá

Registrovaný uživatel31. března 2022

Predne pro deti, hezka barva, jsme spokojeni a vyuzivame pravidelne

Registrovaný uživatel23. února 2022

Skvělá věc při rýmě

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Používáme v rodině všichni, funguje skvěle