Vysavač Recenze Raycop RS 300

Recenze Raycop RS 300

Raycop RS 300 je originální antibakteriální vysavač. Prokazatelné zničení bakterií a roztočů. Unikátní patentovaný systém čištění, UVC dezinfekční lampa vyčistí postele, matrace a lůžkoviny od alergenů bezchemickou cestou.

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Upoutala mě reklama v TV. Produkt spolehlivě vyčistí vše, co potřebuji a mám pocit, že něco dělám pro své zdraví . Používám 1-2 x týdně.

Nemám zatím žádné připomínky.

Určitě doporučuji všem co mají děti, zvířátka a i všem, kteří chtějí mít čistou domácnost a bez roztočů

Registrovaný uživatel7. prosince 2020

snadná udržba

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Když si k němu koupíte originální stojan, tak máte vysavač stále po ruce blízko postelí. Práce s ním je výborná, nemám připomínky. Používám denně v doporučených částech postele a 1x týdně kompletní ošetření postelí. Věřte nebo ne, ale je to dobrý pocit uléhat do takto ošetřených postelí, zvláště když při čištění filtru vidíte, co byste jinak nikdy na vašem povlečení neočekával! Byl to dobrý počin vysavač koupit!!

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Saje dobře

Také dost hlučí

josef.nemcisin6. července 2020

Po nějaké době používání si troufám tvrdit, že naprosto přesně dělá to, co je výsledkem vědeckých studii. Já jako laik to sice nemohu dokázat, ale musím říct, že používáním vysavače v ložnici i v pokoji, se změnil vzduch v místnosti. Je takový zdravější a příjemnější. Už tam prostě nic "nehnije".

Zápory se netýkají funkce, spíše ceny. Cenu sice musím respektovat, ale příliš se mi nelíbí, že když budu chtít stojánek na tento vysavač, zaplatím za kus plastu 1000 Kč a když budu chtít ještě prodloužení na vysávání podlahy, tak to bude dalších 1000 Kč. Někdo na cestě k zákazníkovi je nenažranej.

Za poslední dobu jeden z mých skvělých nákupů. Jelikož máme zvířátko, vyplatí se.

Registrovaný uživatel18. prosince 2019

jednoduchý k ovládání a čistění, vysoce účinný

Registrovaný uživatel26. září 2018

UVC sterilizační lampa, která má ničit roztoče HEPA filtr, klepače nevíří prach kompaktnost, snadno se manipuluje skvělé výsledky

Produkt používám ob den kvůli alergikům doma. I když mě odrazovali, zlepšení je znát. Nechci převlékat každé dva tři dny. Tím se prach a všechno akorát rozvíří. Tedy používáme vysavač a odezněly rýmy a částečně ekzémy. A to ho máme krátkou dobu. Těšíme se, jak to bude dál. :)