Velká spokojenost, dlouho vydrží, kupuji opakovaně.

Velká spokojenost, dlouho vydrží, kupuji opakovaně.
Dva měsíce se na skle nedrží kapky, nezasychají. Sklo je stále čiré
Funguje skvěle. Vyčistím sprejem Ravak a pak doleštím kondicionérem.
Je velmi agresívně cítit, doporučuji určitě roušku a hodně větrat.
Super.Funguje jak má.
na sprchovém koutu se nedělají uschlé kapky od vodního kamene
funguje přesně dle popisu, na sprchovém koutě vydrží delší dobu
vždy se k němu vracím se k němu a vřele doporučuji
- splnil účel
- dobře se nanáší
- při aplikaci má velmi silný lihový zápach (chce to větrat a mít ideálně respirátor), ale jakmile zaschne a vyvětrá se, tak už cítit není ani trochu
Na skleněné stěně sprchového koutu skutečně obnovil antidrop vrstvu. Voda rychleji stéká a tolik se neusazuje. Otázka je, jak dlouho to vydrží. Zatím to mám nanesené jen 2 týdny.
uz jsem to mnel a vynikajici
Podprůměrný efekt po aplikaci přípravku
Zástěna sprchového koutu ošetřena podle instrukcí výrobce a aplikován tento kondicionér tak, jak uvádí výrobce. Efekt podprůměrný, musel jsem se podívat na schválně neošetřenou část vedle a pak na ošetřenou abych poznal rozdíl. Ošetření ploch vyžaduje celkem dost práce v několika krocích s nepřesvědčivým výsledkem, takže si opětovný nákup výrobku příště ještě rozmyslím :)
Opravdu udělá vrstvu a kapky pak jdou lépe vyleštit
Po čerstvém nánosu kapky stékaly úplně.
Po nanesení přípravku bylo sklo "matné" až po opakovaném přeleštění se tzv. leskne
výborbý
S výrobkem jsem spokojen.
Vůbec to nefunguje, absolutně nedoporučuji. I po trojitém nanesení přípravku, žádná změna.
Pro snadnou údržbu sprchy
Nekvalitní rozprašovač
Zbytecne vyhozene penize
Perfektně se vyleští po použití prostředku sklo i dlaždice