beru jako spotřební zboží a je nutné prp provoz baterie.
pokud nevydrží beru to jako nutnost zakoupit nový produkt-. jiná baterie je cca 2000,-Kč

beru jako spotřební zboží a je nutné prp provoz baterie.
Výrobek zatím nepoužit. Ale váš výrobek, nízkotlakou vodovodní baterii používám
u kuchyňského ohřívače již mnoho let, kolik přesně si nepamatuji. Celkově spokojenost. Zaměstnankyně v e-shopu byla velice příjemná a poradila mi jak identifikovat typ a celkově velmi profesně vše zařídila.
je to spotřební zboží a celkem vydrží i dosti dlouho při každodenním používání průtokového el, ohřívače nelze všude dostupně bez dopravy sehnat. Tel dotazy jsou dražší než dopravné a nezaručí , že se jedná o tento výrobek. Vlastní zkušenost z Brna
doporučuji. Záleží zda jste ochotni zaplatit dopravné. Je to však jednodušší než protelefonovat dosti peněz bez výsledku. Já nemám žádný paušál jen předplacenou kartu tak se to v žádném případě nevyplatí.
funguje tak jak fungovat má
nezjistil jsem žádné zápory
viz klady