Recenze Purus Meda D-Manosa s propolisem 30 tbl.

D-Manosa je nemetabolizovaný přírodní monosacharid, který nemá sám o sobě vliv na lidské zdraví. Ale po objevu pozoruhodných fyzikálních vlastností, které spočívají v sorpci a vyplavování zejména nežádoucích bakterií E.Coli, které se nacházejí např. v močových cestách, se stal důležitou složkou neinvazních očistných kúr močových cest bez vedlejších účinků. Užívejte 1-2 tablety 2x denně,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

Purus Meda D-Manosa s propolisem je podle recenzí účinný doplněk pro prevenci a léčbu zánětů močových cest, který rychle zabírá a pomáhá i při opakovaných potížích. Uživatelé jej považují za dobrou náhradu antibiotik a oceňují, že neobsahuje přídatné močopudné látky. Jedinou výtkou je, že obsah D-Manosy by mohl být vyšší.

• Účinný při prevenci a léčbě zánětů močových cest
  • Rychle zabírá při prvních příznacích potíží
  • Pomáhá i při opakovaných zánětech
  • Dobrá náhrada antibiotik
  • Bez přídatných močopudných látek
  • Obsah D-Manosy by mohl být vyšší

moly.molokac25. dubna 2025

Na prevenciu alebo akútne, dobrá kombinacia, u mňa vždy zaberie

ivo81015. listopadu 2024

Pomáhá to

marmanlubo22. června 2024

Vďaka za promptné dodanie.

Hana, Brno21. prosince 2023

Manosa bez přídatných močopudných látek

Z manos, dostupných v ČR na trhu, se mi zdá nejlepší

Registrovaný uživatel29. července 2023

Pomáhá vždy a ihned. Produkt používám asi 4 roky a nikdy mě nezklamal, objednávám a používám dle potřeby. Je ro ideální náhrada antibiotik, což je perfektní. Dodání asi do týdne. Nejlepší výrobek na trhu.

Registrovaný uživatel12. července 2023

Vybrala jsem si tento produkt z důvodu opakujícího se zánětu močových cest. Nyní ho používám pravidelně jednu tabletu denně - preventivně. Zatím jsem bez problémů.

Žádné jsem nezaznamenala.

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Rychle zabírá, nejlepší na trhu!

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Tento produkt mi vždy pomůže ,jakmile pociťuji nucení k častému močení .a včas zabrání zánětu močových cest .

Registrovaný uživatel5. května 2022

Jediný prostředek, který mi pomohl vyléčit opakované záněty močových cest.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

zatím nejlepší přípravek proti začínajícím potížím při nachlazení močových cest, nebo po koupání.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Jsem velmi spokojena s jeho účinkem.

Registrovaný uživatel23. února 2021

Výborný, vřele doporučuji. Velká spokojenost.

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Účinkuje. Používám zatím 4 měsíce pro ochrnutou fenku, která trpěla častým zánětem moč. měchýře. A musela užívat ATB. Teď je moč v pořádku. Zvířata neznají placebo. Když prochladnu, tak si tablety určené pro psa " vypůjčím" :-) , také jsem už párkrát měla zánět moč. cest.

Obsah D-Manosy by mohl být trochu vyšší.