Sekačka Recenze Pubert First 55P

Recenze Pubert First 55P

Profesionální robustní a velice obratný pojezdový křovinořez je vhodný na sečení a mulčovaní přerostlé trávy až do výše 50 cm. Má mimořádně velká zadní kola a funkci diferenciálu. Centrální nastavení výšky je umístěné na řídítkách obsluhy.

radovan15. července 2025

Seče i velice vysokou trávu. Lepé je, v takovém případě, brát plochu 2x (buďto křížem a nebo v protisměru).

Docela nepříjemné držení levého řídítka...

Kdo jí koupí, neprohloupí!

stavatu18. května 2024

Silný motor, Dobrá skladovatelnost.

Pouze jedna rychlosti.

Dobrý nákup.

Registrovaný uživatel28. června 2023

Zatím v terénu pouze první sekání. Tráva vysoká tři čtvrtě metru, ale při sekání jednou po směru a podruhé v protisměru jsem posekal vše. Je potřeba sekat ve směru do svahu a ze svahu, protože při jízdě po vrstevnici i na mírném svahu sekačka ujíždí do boku. Ještě jsem nevyzkoušel v nejnáročnější části zahrady. Vzhledem k muldám a krtincům je velmi příjemné snadné přenastavení výšky sekání.

Sekačku jsem objednal složenou, došla v pořádku, u domu sekala. Při převozu (uvnitř v autě) na zahradu se uvolnil bowden, který ovládá pojezd. Spravil jsem, funguje, ale nerad jsem to rozdělával.

Mám velkou a členitou zahradu na kopci Doufám, že při včasném sekání tato sekačka nahradí v převážné části zahrady úmornou práci s křovinořezem. Jsem spokojen.

Registrovaný uživatel13. května 2022

Krásně seče vysokou trávu i v nerovném terénu a mulčuje tak, že není třeba ji uklízet

Poněkud náročné nahazování motoru startovací šňůrou. ideální by bylo startování tlačítkem.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Splnil to, co jsem od něj očekával. Slušně mulčuje a to i na méně rovném terénu. Sympatické je nastavování výšky mulčovacího bubnu. Dobře vysekává i vyšší trávu.

Při startování musím vyvinout větší sílu než jsem zvyklý od předešlých sekaček. Po prvním sekání jsem musel utáhnout šroubky držící kapotáž.

Je to sekačka pro chlapa. Její vyšší váha vyžaduje někdy při otáčení více zabrat. Myslím si, že jsem vybral dobře. Moji dvaceti arovou zahradu dokáže vysíct za krátkou dobu v kvalitě, kterou jsem před tím nepoznal.