Příslušenství pro kultivátor Recenze Pubert 188000020105 kompletní velký kit

Recenze Pubert 188000020105 kompletní velký kit

PUBERT Kompletní velký KIT je variabilní příslušenství kultivátorů Pubert Eco 55P C2, Pubert Ecomax 65B C2, Pubert Aro 65B C3. Kompletní velký KIT obsahuje kovová kola, jednostranný pluh, vyorávač brambor, hrobkovač, závaží a adaptery.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

.....celkově masivní nářadí,výrobce umí...

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Jaké mohou být klady?!?! Je normální funkčnost klad?!?!!! Jaké jsou např klady u kladiva?!? Prostě plní svoji funkci! To není klad, ale očekávaná funkčnost.

Spousta různých připojovacích dílů, které nejde použít pro můj kultivátor ( zřejmě proto, že je velký kit pro více typů kultivátorů) Špatný a zmatečný návod který nezobrazuje všechny možné varianty montáže Celkově rozpačitý dojem

Když se vám podaří se špatným navodem namontovat, funguje jak má.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Perfektní zpracování a funkčnost

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Je hezky nalakovaný

Objednal jsem si malý kit i s PUBERTEM ARO 65C3. zaplatil jsem i zálohu s dodacím termínem za měsíc. Přibližně za 45 dní mě prodejce sdělil, že kit nemá a jediná možnost je zakoupit kit velký plus doplatek. I když jsem potřeboval jen plechová kola a radličky, nakonec jsem souhlasil. prodejce mi dodal kit na jiný kultivátor, je mi naprosto na nic. Nelze namontovat kola ani žádné radličky. Musím kit reklamovat.

Je to neodbornost prodejce. Jsem zvědavý jak bude reklamaci řešit. Kit je velice těžký a není v mích silách ho sám odeslat zpět.