Recenze Proteco 51.01-PH-700-P

Poctivá cirkulárka Proteco vám zajistí bezproblémovou přípravu dříví na zimu bez námahy. Výkonný třífázový motor 4 kW a odolný kotouč z tvrdokovu zaručuje, že se cirkulárka nezastaví ani před sukovitým, tvrdým i mokrým dřevem o průměru až 24 cm. Příprava na zimu je tak mnohem méně náročná, bezpečnější a až několikanásobně rychlejší než pomocí řetězové pily. Díky kombinaci výkonu a…
Porovnat ceny 14 999 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kolébková pila Proteco 51.01-PH-700-P je podle recenzí velmi bezpečná a kvalitně zpracovaná, s dostatečným výkonem pro řezání polen. Uživatelé oceňují její rychlost a snadnou manipulaci. Jediné výhrady se týkají motorové brzdy a drobných oděrek z přepravy, které však neovlivňují funkčnost.

• Bezpečná obsluha
  • Kvalitní dílenské zpracování
  • Dostatečný výkon motoru
  • Rychlé řezání
  • Dobrá manipulace
  • Obavy z motorové brzdy
  • Drobné oděrky na povrchu (pravděpodobně z přepravy)

milmar.cerny30. května 2026

Kvalitní provedení, bezpečná obsluha

kral21. ledna 2026

- opravdu bezpečná - dobré zpracování - rychlé řezání - celkově dobrý pocit z práce

- jako elektro vývojář nerad vidím DC brzdu na asynchronním motoru, Tesla by se v hrobě obracel, ale to je zřejmě bezpečnostní požadavek EU, takže se to netýká výrobku jako takového

Jsem rád, že jsem koupil...

kodl.mel9. října 2025

super pila

trochu mě děsí motorová brzda

labiskachny2. července 2025

velmi dobrá konstrukce, bezpečná ,tichá , snadno se přemisťuje

Jan Zýka3. března 2025

Je perfektní. Koupí jsem neprohloupil.

v.maslik3. října 2024

pěkné dílenské zpracování, dobrá manipulace

drobné oděrky ale určitě vlivem přepravy, pila má přes 100kg

Registrovaný uživatel16. července 2024

Dostatečný výkon motoru, naprosto bezpečná práce, vyhovující průměr řezaných polen. Přijatelná cena. Rychlá dodávka prodejcem.

Dosud jsem neobjevil nějaký nedostatek.

Doporučuji všem , kdož získává z lesa palivové dřevo samovýrobou.