Konstrukce nedrží.

Konstrukce nedrží.
Super nápad
Jediné, že je výrobek plastový. Ale vzhledem ke konstrukci to asi jinak nejde.
Provedení
2 ks došly poškozené, ale rychlá reakce od dodavaele, dodal nové 2 ks
Možná bude dobrý na zalévání, zatím ale každý den prší.
Zcela nevhodný na venkovní použití, konstrukce se ve větru rozdělává a spodní příchytky na květináči se lámou.(lze opravit vrutem) V silnějším větru se konstrukce zhroutí i s květináčem.
Kvalitní zpracování.
Jednoduchá montáž, žádný montážní prvek nechyběl, zajímavý způsob zalévání.
kvalita zpracování
samozavlažovací
Květináč i komponenty jsou pěkně zpracované. Vypadají, že něco vydrží
Myslím, že si ještě objednám.
velikost
Doatatecne velky
Jednoduche k sestaveni
dobrý materiál
u jedné nádoby chyběly tyčky.
Tento květináč na rajské 39,2 cm je výborný, kupuji v tomto eshopu již po několikáté a jsem spokojená. Květináč používám nejen na rajčata, ale také na okurky a papriky.
Používám pro pěstování rajčat na balkóně. Po dolití na max. máte 2 až 3 dny pohov.
Perfekt.
Snad bude kvalitní. Zatím to tak vypadá.
Moc praktické
Jsem spokojena děkuji
Stabilní,vynikající,
Vypada to dobre, doslo v poradku. Vzhledem k tomu, ze to byl vanocni darek pro maminku na balkon a jeste neni obdobi na pestovani rajcat, tak verim, ze svuj ucel splni na jednicku, az prijde spravny cas na pestovani!
- nestabilní konstrukce
- špatný samozavlažovací systém
- kořínky musí prorůst do spodní nádoby
- při menším větru konstrukce padá
- při středním větru se konstrukce vylomí a již nedrží.
Prvopočátečni nadšení, mě bohužel přešlo, velmi špatný systém a velmi nestabilní konstrukce, stále padá a vylamují se tyčky z držáků které jsou z lehkého plastu.
Samozavlažovací systém hrůza, vlastně není, musíte zalévat zezhora než kořínky porostou do spodní nádoby. Rajčata to vůbec neudrží jak je konstrukce fórová.
Super kvetináč na paradajky :)
Paradajkám sa tam naozaj darí :)
Perfektní velikost a kvalita.
Rajčata krásně rostou.